Zurampic Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

zurampic

grünenthal gmbh - lesinurad - hyperuricemia - Препарати против изгаряне - zurampic, в комбинация с инхибитор на ксантин оксидаза, е показан при възрастни за комбинирана обработка на hyperuricaemia при подагра пациенти (с или без тофите), които не са постигнали целта серумните нива на пикочната киселина с подходяща доза на ксантин оксидаза инхибитор сам.

Imprida HCT Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

imprida hct

novartis europharm ltd. - Амлодипин, валсартан, hydrochlorothiazide - Хипертония - Антагонисти на ангиотензин ii, равнина, антагонисти на ангиотензин ii в комбинация - Лечение на есенциална хипертония като субституиращата терапия при възрастни пациенти, чието кръвно налягане е адекватно контролирано на комбинацията амлодипин, валсартан и хидрохлоротиазид (hct), взети като три Еднокомпонентна формули или като dual-компонент и Еднокомпонентна формулировка.

Advagraf Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

advagraf

astellas pharma europe bv - такролимус - Отхвърляне на присадката - Имуносупресори - Профилактика на отхвърляне на трансплантат при възрастни пациенти с бъбречни или чернодробни алографти. Лечение на отхвърляне на алографта, резистентно на лечение с други имуносупресивни лекарствени продукти при възрастни пациенти.

Ribavirin Mylan (previously Ribavirin Three Rivers) Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

ribavirin mylan (previously ribavirin three rivers)

mylan s.a.s - Рибавирин - Хепатит c, хроничен - Антивирусни средства за системно приложение - ribavirin mylan е показан за лечение на хроничен хепатит С и трябва да се използва само като част от една комбинация режим с Интерферон алфа-2b (възрастни, деца (три години на възраст и стар) и юноши). Монотерапията с рибавирин не трябва да се използва. Няма информация за безопасност или ефикасност при употребата на рибавирин с други форми на интерферон (т.е.. не alfa-2b). Моля, запознайте се и с интерфероном алфа-2b кратка характеристика на продукта (Смпц) за прописывания информация за конкретни продукти. Наивно patientsadult patientsribavirin mylan в посочения в комбинация с интерфероном алфа-2b, за лечение на възрастни пациенти с всички видове хроничен хепатит С, освен генотип 1, по-рано не се обработват, без декомпенсации на черния дроб, с високо ниво на аланинаминотрансферазы (alt), които са положителни за суроватъчен хепатит С вирус (hcv) РНК. Децата и adolescentsribavirin mylan в е посочено в режим комбинация с интерфероном алфа-2b, за лечение на деца и юноши на възраст три и повече години, които имат всички видове на хроничен хепатит С, освен генотип 1, по-рано не се обработват, без черния дроб декомпенсация, и които са положителни в кръвния серум РНК на hcv. Решението да не се отлага лечението до зряла възраст, е важно да се отчете, че комбинираната терапия предизвиква забавяне на растежа . Обратимостта на инхибиране на растежа на доверие. Решението трябва да бъде взето на индивидуална основа (виж раздел 4. По-рано лечението-отказ patientsadult patientsribavirin mylan в посочения в комбинация с интерфероном алфа-2b, за лечение на възрастни пациенти с хроничен хепатит С, които преди това са отговаряли (с нормализиране alt в края на лечението) с интерфероном Алфа под формата на монотерапии, но в последствие рецидив.

Invega Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

invega

janssen-cilag international nv - палиперидон - schizophrenia; psychotic disorders - психолептици - invega е показан за лечение на шизофрения при възрастни и юноши над 15-годишна възраст. Инвега е предназначен за лечение на шизоаффективного разстройства при възрастни.

Duzallo Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

duzallo

grunenthal gmbh - Алопуринол, lesinurad - подагра - Препарати против изгаряне - duzallo е показан при възрастни за лечение на гиперурикемии при пациенти с подагра, които все още не са постигнати целевите нива на пикочната киселина в кръвния серум с адекватна доза Аллопуринола сам.

Modigraf Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

modigraf

astellas pharma europe b.v. - такролимус - Отхвърляне на присадката - Имуносупресори - Профилактика на отхвърляне на трансплантат при възрастни и педиатрични, бъбречни, чернодробни или сърдечни реципиенти на алографт. И педиатрични пациенти на лечение отторжении устойчиви на лечение на други иммуносупрессивных лекарства при възрастни .

Sycrest Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

sycrest

n.v. organon - asenapine (as maleate)  - Биполярно разстройство - психолептици - sycrest е показан за лечение на умерени до тежки манийни епизоди, свързани с биполярно i разстройство при възрастни.

Zelboraf Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

zelboraf

roche registration gmbh - vemurafenib - Меланомът - Антинеопластични средства - vemurafenib е посочена в монотерапия за лечение на възрастни пациенти с braf-v600-мутация-позитивни неоперабилен или метастатичен меланом.

Kaftrio Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

kaftrio

vertex pharmaceuticals (ireland) limited - ivacaftor, tezacaftor, elexacaftor - Кистозна фиброза - Други продукти на дихателната система - kaftrio is indicated in a combination regimen with ivacaftor for the treatment of cystic fibrosis (cf) in patients aged 6 years and older who have at least one f508del mutation in the cystic fibrosis transmembrane conductance regulator (cftr) gene.