Insulin Human Winthrop Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

insulin human winthrop

sanofi-aventis deutschland gmbh - insulin human - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Захарен диабет, при който се изисква лечение с инсулин. Инсулин човешки winthrop бързо също е подходящ за лечение на hyperglycaemic кома и кетоацидоза, както и за постигане на предварително, интра - и следоперативни стабилизация при пациенти със захарен диабет.

Somatropin Biopartners Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

somatropin biopartners

biopartners gmbh - соматропин - Растеж - pituitary and hypothalamic hormones and analogues, somatropin and somatropin agonists - Соматропин biopartners е показан за заместителна терапия на ендогенния растежен хормон при възрастни с детството или възрастни Начало недостиг на хормон на растежа (ДХД). Зряла възраст: пациенти с ДХД в зряла възраст се определят като пациенти с известна хипоталамо-хипофизната патология и не по-малко от един допълнителен известен дефицит на определен хормон на хипофизата, с изключение на пролактин. Тези пациенти трябва да преминат през един динамичен тест, за да се диагностицира или премахване на ДГР. Детски диабет: при пациенти с детския диабет изолиран ДГР (няма доказателства за хипоталамо-гипофизарным заболяване или облъчване на мозъка), две динамично изпитване трябва да се извършва след приключване на растежа, с изключение на тези, които имат ниски нива на инсулин-подобен фактор на растежа-i (ИРФ-i) в концентрации (< -2 стандартни отклонения резултат (cbi)), които могат да бъдат считани за един тест. Точка на прекъсване на захранването, на динамично изпитване трябва да бъде стриктно.

Kuvan Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

kuvan

biomarin international limited - Сапроптерин дихидрохлорид - phenylketonurias - Други стомашно-чревния тракт и обмяната на веществата средства, - kuvan е показан за лечение на хиперфенилаланинемия (ХПК) при възрастни и педиатрични пациенти на всички възрасти с фенилкетонурия (ПКК), за които е доказано, че отговарят на такова лечение. Кувинский също така е показан за лечение на hyperphenylalaninaemia (ГПА) при възрастни и педиатрични пациенти от всички възрасти с tetrahydrobiopterin (СҺ4) недостатък, който са показали, че ще реагира на такова лечение.

Nespo Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

nespo

dompé biotec s.p.a. - дарбепоетин алфа - kidney failure, chronic; anemia; cancer - Антианемични препарати - Лечение на симптоматична анемия, свързана с хронична бъбречна недостатъчност (crf) при възрастни и педиатрични пациенти. Лечение на симптоматична анемия при възрастни онкологични пациенти, с миелоидными злокачествени заболявания, подложени на химиотерапия.

Lantus Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

lantus

sanofi-aventis deutschland gmbh - инсулин гларжин - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Лечение на захарен диабет при възрастни, юноши и деца на възраст над 2 години.

Levemir Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

levemir

novo nordisk a/s - Инсулин детемир - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Лечение на захарен диабет при възрастни, юноши и деца на възраст над 1 година.

Beromun Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

beromun

belpharma s.a. - тазонермин - саркома - Иммуностимуляторы, - beromun е показан при възрастни, като допълнение към операция за последващо отстраняване на тумора, така че да се предотврати или забави ампутирани, или палиативни ситуация, за нерезектабельных сарком на меките тъкани на крайниците, се използват в комбинация с мелфаланом чрез мек гипертермической изолирани крайници перфузия (ИЛП).

Ebixa Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

ebixa

h. lundbeck a/s - мемантин хидрохлорид - Болест на Алцхаймер - Други лекарства против деменция - Лечение на пациенти с умерена до тежка болест на Алцхаймер.

Signifor Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

signifor

recordati rare diseases - pasireotide - acromegaly; pituitary acth hypersecretion - Хипофизни и хипоталамични хормони и аналози - signifor е показан за лечение на възрастни пациенти с болест на Кушинг, при които хирургичната намеса не е вариант или при които операцията не е успешна. Сигнифор е показан за лечение на възрастни пациенти с акромегалия, за които хирургическа намеса не е вариант, или не е бил лечебен и които не се контролират на лечение с друг аналог на соматостатин.

Apidra Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

apidra

sanofi-aventis deutschland gmbh - инсулин глулизин - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Лечение на възрастни, юноши и деца, шест и повече години с диабет, където се изисква лечение с инсулин.