Entacapone Teva Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

entacapone teva

teva pharma b.v. - ентакапон - Паркинсонова болест - Антипаркинсонови лекарства - entacapone е посочено като допълнение към стандартните препарати на леводопа / benserazide или леводопа / carbidopa за употреба при възрастни пациенти с болестта на Паркинсон и край на доза моторни колебания, който не може да се стабилизира на тези комбинации.

Levodopa/Carbidopa/Entacapone Orion Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

levodopa/carbidopa/entacapone orion

orion corporation - l-dopa, карбидопа, энтакапон - Паркинсонова болест - Нервна система - Леводопа/carbidopa/entacapone Орион е показан за лечение на възрастни пациенти с болестта на Паркинсон и край на доза моторни колебания не стабилизирани на леводопа / допа-декарбоксилаза (ddc)-инхибитор лечение.

Abraxane Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

abraxane

bristol-myers squibb pharma eeig - паклитаксел - breast neoplasms; pancreatic neoplasms; carcinoma, non-small-cell lung - Антинеопластични средства - abraxane монотерапия е показан за лечение на метастатичен рак на млечната жлеза при възрастни пациенти, които не първа линия-линия обработка за metastatic на заболяването и за кого е стандартен, антрациклин-съдържаща терапия не е посочено. abraxane в комбинация с гемцитабин е показан за първа линия на лечение при възрастни пациенти с метастатичен аденокарциномы на панкреаса. abraxane в комбинация с карбоплатином е предназначен за първа линия на лечение немелкоклеточного рак на белите дробове при възрастни пациенти, които не са кандидати за потенциално лечебната хирургия и/или лъчетерапия.

Entacapone Orion Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

entacapone orion

orion corporation - ентакапон - Паркинсонова болест - Антипаркинсонови лекарства - entacapone е посочено като допълнение към стандартните препарати на леводопа / benserazide или леводопа / carbidopa за употреба при възрастни пациенти с болестта на Паркинсон и край на доза моторни колебания, който не може да се стабилизира на тези комбинации.

Corbilta (previously Levodopa/Carbidopa/Entacapone Sandoz) Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

corbilta (previously levodopa/carbidopa/entacapone sandoz)

orion corporation - l-dopa, карбидопа, энтакапон - Паркинсонова болест - Антипаркинсонови лекарства - corbilta е показан за лечение на възрастни пациенти с болестта на Паркинсон и край на доза моторни колебания не стабилизирани на леводопа/допа декарбоксилаза (ddc) инхибитор лечение.

Zubsolv Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

zubsolv

accord healthcare s.l.u. - buprenorphine hydrochloride, naloxone hydrochloride dihydrate - Нарушения, свързани с опиоиди - Други лекарства в нервната система - Подмяна на лечение за зависимост от наркотици, в рамките на медицинско, социално и психологическо лечение. Намерението на налоксонния компонент е да възпрепятства интравенозната злоупотреба. Лечението е предназначено за употреба при възрастни и юноши над 15 години на възраст, които са се съгласили да се лекува за зависимостта.

Vyxeos liposomal (previously known as Vyxeos) Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

vyxeos liposomal (previously known as vyxeos)

jazz pharmaceuticals ireland limited - daunorubicin hydrochloride, cytarabine - Левкемия, миелоиден, остър - Антинеопластични средства - vyxeos липосомальный е показан за лечение на възрастни пациенти с за първи път разкри, терапия, свързани с остри миелоидными лейкозами (Т-ОМЛ) или ОМЛ с миелодисплазией промени (ОМЛ-МРЦ).

Comtan Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

comtan

orion corporation - ентакапон - Паркинсонова болест - Антипаркинсонови лекарства - entacapone е посочено като допълнение към стандартните препарати на леводопа / benserazide или леводопа / carbidopa за употреба при възрастни пациенти с болестта на Паркинсон и край на доза моторни колебания, който не може да се стабилизира на тези комбинации.

DepoCyte Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

depocyte

pacira limited - цитарабин - Менингеални неоплазми - Антинеопластични средства - Интратекално лечение на лимфоматозен менингит. При повечето пациенти подобно лечение ще бъде част от симптоматичното палиатиране на заболяването.

Nyxoid Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

nyxoid

mundipharma corporation (ireland) limited - Налоксона хидрохлорид дигидрат - Нарушения, свързани с опиоиди - Всички други терапевтични продукти - nyxoid е предназначен за незабавно прилагане като спешна терапия за известни или предполагаеми свръхдозата опиати, като проявява с дихателни или централната нервна система депресия в не медицински и здравни заведения. nyxoid is indicated in adults and adolescents aged 14 years and over. nyxoid is not a substitute for emergency medical care.