MenQuadfi Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

menquadfi

sanofi pasteur - neisseria meningitidis group c polysaccharide conjugated to tetanus toxoid, neisseria meningitidis group a polysaccharide conjugated to tetanus toxoid, neisseria meningitidis group y polysaccharide conjugated to tetanus toxoid, neisseria meningitidis group w-135 polysaccharide conjugated to tetanus toxoid - Менингит, менингококов - Ваксини - menquadfi is indicated for active immunisation of individuals from the age of 12 months and older against invasive meningococcal disease caused by neisseria meningitidis serogroups a, c, w, and y. the use of this vaccine should be in accordance with available official recommendations.

Truvelog Mix 30 Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

truvelog mix 30

sanofi winthrop industrie - инсулин аспарт - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - truvelog mix 30 is indicated for treatment of diabetes mellitus in adults, adolescents and children aged 10 years and above.

Loxicom Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

loxicom

norbrook laboratories (ireland) limited - мелоксикам - anti-inflammatory and anti-rheumatic products, non-steroids - dogs; cats; cattle; pigs - dogsalleviation на възпалението и болката при остри и хронични опорно-двигателния апарат. Да се ​​намали следоперативната болка и възпалението след ортопедична и мека тъканна хирургия. catsalleviation на възпаление и болка в хронични увреждания на опорно-двигателния апарат при котки. Да се ​​намали следоперативната болка след овариохистеректомия и малка хирургия на меките тъкани. cattlefor се използва при остра дихателна инфекция с подходящи антибактериални терапия за намаляване на клиничните признаци при едрия рогат добитък. За употреба при диария в комбинация с перорална рехидратираща терапия за намаляване на клиничните признаци при телета на възраст над една седмица и млади, нелектирани говеда. За допълнителна терапия при лечение на остър мастит, в комбинация с антибиотична терапия. Използвате pigsfor в неинфекционной патология на опорно-двигателния апарат, за да се намалят симптомите на куцота и възпаления. За допълнителна терапия при лечението на пуперперна септицемия и токсемия (синдром на мастит-метрит-агалактия) с подходяща антибиотична терапия. horsesfor да се използват за намаляване на възпалението и облекчаване на болката при остри и хронични опорно-двигателния апарат. За облекчаване на болка, свързана с колики от коне.

Trudexa Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

trudexa

abbott laboratories ltd. - адалимумаб - spondylitis, ankylosing; arthritis, rheumatoid; arthritis, psoriatic; crohn disease - Имуносупресори - Ревматоиден arthritistrudexa в комбинация с метотрексат е показан за лечение на умерен до тежък, активен ревматоиден артрит при възрастни пациенти, когато отговорът към болест-модифициращи противоревматических медикаменти, включително метотрексат, е неадекватен. лечение на тежък активен и прогресивното ревматоиден артрит при възрастни, не по-рано лекувани с метотрексат. trudexa може да бъде дадено като монотерапии в случай на непоносимост към метотрексат или при продължително лечение с метотрексат е неподходящо. trudexa доказано е, за да се намали скоростта на прогресия на увреждане на ставите как се измерва с рентгенови и подобряване на физическата функция при назначаването в комбинация с метотрексат. Псориатичен arthritistrudexa е показан за лечение на активна и прогресивното псориатичен артрит при възрастни, когато в отговор на предишния заболевани-дорабатывая анти-ревматични лекарства терапия е неадекватна.. Анкилозиращ spondylitistrudexa е показан за лечение на възрастни пациенти с тежък активен анкилозирующим спондилитом, при които е бил недостатъчен отговор към традиционната терапия. diseasetrudexa на крон е показан за лечение на тежък активен болестта на Крон, при пациенти, които не е отговорено, въпреки пълен и адекватен курс на лечение с кортикостероиди и/или иммунодепрессанты; или които не могат да понасят или имат медицински противопоказания за такава терапия. За индукционно лечение, trudexa трябва да се дава в комбинация с cortiocosteroids. trudexa може да бъде дадено като монотерапии в случай на непоносимост към кортикостероиди или при продължаване на лечението с кортикостероиди не е уместно (виж раздел 4.

Yttriga Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

yttriga

eckert ziegler radiopharma gmbh - yttrium (90y) chloride - Радиоюклидно изображение - Диагностични радиофармацевтици - Да се ​​използва само за радиоизотопно маркиране на носителни молекули, които са специално разработени и разрешени за радиомаркиране с този радионуклид. Радиофармацевтический прекурсор - не е предназначен за директна употреба при пациенти.

Colobreathe Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

colobreathe

teva b.v. - Колистиметат натрий - Кистозна фиброза - Антибактериални средства за подаване на заявления, - colobreathe е показан за управление на хронични белодробни инфекции, причинени от pseudomonas aeruginosa при пациенти с кистична фиброза (cf) на възраст от шест години и по-големи. Трябва да се вземат предвид официалните препоръки за правилното използване на антибактериални агенти.

Pirfenidone Viatris Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

pirfenidone viatris

viatris limited - pirfenidone - idiopathic pulmonary fibrosis; lung diseases; respiratory tract diseases - Имуносупресори - pirfenidone viatris is indicated in adults for the treatment of mild to moderate idiopathic pulmonary fibrosis (ipf).