OMEGA 3,6, 9 (Paziņots 2011.) kapsula

Land: Lettland

Sprache: Lettisch

Quelle: Pārtikas un veterinārais dienests, Zemkopības ministrija

Kaufe es jetzt

Verfügbar ab:

Herbion Pákistán (Pvt) Ltd

Darreichungsform:

kapsula

Produktbesonderheiten:

  OMEGA 3, 6, 9 Uztura bagātinātājs ar zivju eļļu 60 kapsulas   Omega 3 nepiesātinātās taukskābes, kas ir  zivju eļļas sastāvā, gurķu mētra un linsēklu eļļa uztur veselīgu sirds un asinsvadu sistēmu.

  Sastāvs vienā/trīs kapsulās: zivju eļļa 166/498 mg, gurķu mētras eļļa (22% GLA) 166/498 mg, linsēklu eļļa (53% ALA) 166/498 mg, vitamīns E 2/6 mg (16,7% no ieteicamās diennakts devas), želatīna kapsula, mitrumuzturētājs glicerīns, ūdens.   Deva: 1 kapsula 3 reizes dienā, ieteicams pēc ēšanas.   Ievērot! Nav piemērots bērniem, grūtniecēm un sievietēm, kuras baro bērnu ar krūti. Nav piemērots cilvēkiem, kuriem ir konstatēta jutība pret noteiktām produkta sastāvdaļām. Cilvēkiem ar garīgiem traucējumiem produktu atļauts lietot tikai pēc konsultācijas ar ārstu. Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu! Glabāt bērniem nepieejamā vietā.   Herbion – ceļš uz veselību   Dabas produkts   Dabiskas mīkstās želatīna 60 kapsulas   Neto masa: 30 g

  Uzglabāšana: uzglabāt vēsā, sausā vietā, temperatūrā no 1 līdz 25°C. Sargāt no gaismas un karstuma.   Ieteicams līdz (Exp): skatīt uz iepakojuma beigām   Partijas numurs: skatīt uz iepakojuma   Ražotājs: Herbion Pákistán (Pvt) Ltd., Karachi, Pakistāna   Importētājs: UAB „HERBALAGE”, Minsko plentas 16 km, Bareikiškiu kaimas, Vilniaus rajonas, Lietuvos Respublika (Lietuva)      

Suchen Sie nach Benachrichtigungen zu diesem Produkt