Capecitabine Accord Európska únia - slovenčina - EMA (European Medicines Agency)

capecitabine accord

accord healthcare s.l.u. - kapecitabín - colonic neoplasms; breast neoplasms; colorectal neoplasms; stomach neoplasms - antineoplastické činidlá - capecitabine accord je indikovaný na adjuvantnú liečbu pacientov po operácii rakoviny hrubého čreva v štádiu iii (dukesov štádia c). capecitabine dohode je indikovaný na liečbu metastatickým kolorektálnym. capecitabine dohoda je uvedené v prvej línii liečby pokročilého karcinómu v kombinácii s platinum-na základe denného režimu. capecitabine dohodou v kombinácii s docetaxel je indikovaný na liečbu pacientov s lokálne pokročilého alebo metastatického karcinómu prsníka po zlyhaní cytotoxické chemoterapia. predchádzajúca liečba mala zahŕňať antracyklín. capecitabine dohoda je tiež uvedené, ako monotherapy pre liečbu pacientov s lokálne pokročilého alebo metastatického karcinómu prsníka po zlyhaní taxanes a anthracycline obsahujúce chemoterapia režimu alebo pre koho ďalej anthracycline terapia nie je uvedené.

Capecitabine Medac Európska únia - slovenčina - EMA (European Medicines Agency)

capecitabine medac

medac gesellschaft für klinische spezialpräparate mbh - kapecitabín - kolorektálne novotvary - antineoplastické činidlá - capecitabine medac je indikovaný na adjuvantnú liečbu pacientov po operácii štádia iii (dukesov štádia-c) rakoviny hrubého čreva. capecitabine medac je indikovaný na liečbu metastatickým kolorektálnym. capecitabine medac je uvedené v prvej línii liečby pokročilého karcinómu v kombinácii s platinum-na základe denného režimu. capecitabine medac v kombinácii s docetaxel je indikovaný na liečbu pacientov s lokálne pokročilého alebo metastatického karcinómu prsníka po zlyhaní cytotoxické chemoterapia. predchádzajúca liečba mala zahŕňať antracyklín. capecitabine medac je tiež uvedené, ako monotherapy pre liečbu pacientov s lokálne pokročilého alebo metastatického karcinómu prsníka po zlyhaní taxanes a anthracycline-obsahujúce chemoterapia režimu alebo pre koho ďalej anthracycline terapia nie je uvedené.

Capecitabine Teva Európska únia - slovenčina - EMA (European Medicines Agency)

capecitabine teva

teva pharma b.v. - kapecitabín - colonic neoplasms; breast neoplasms; colorectal neoplasms; stomach neoplasms - antineoplastické činidlá - capecitabine teva je indikovaný na adjuvantnú liečbu pacientov po operácii rakoviny hrubého čreva v štádiu iii (dukes fáza c). capecitabine teva je indikovaný na liečbu metastatickým kolorektálnym. capecitabine teva je uvedené v prvej línii liečby pokročilého karcinómu v kombinácii s platinum‑na základe denného režimu. capecitabine teva v kombinácii s docetaxel je indikovaný na liečbu pacientov s lokálne pokročilého alebo metastatického karcinómu prsníka po zlyhaní cytotoxické chemoterapia. predchádzajúca liečba mala zahŕňať antracyklín. capecitabine teva je tiež uvedené, ako monotherapy pre liečbu pacientov s lokálne pokročilého alebo metastatického karcinómu prsníka po zlyhaní taxanes a anthracycline obsahujúce chemoterapia režimu alebo pre koho ďalej anthracycline terapia nie je uvedené.

Ecansya (previously Capecitabine Krka) Európska únia - slovenčina - EMA (European Medicines Agency)

ecansya (previously capecitabine krka)

krka, d.d., novo mesto - kapecitabín - colonic neoplasms; breast neoplasms; colorectal neoplasms; stomach neoplasms - antineoplastické činidlá - ecansya je indikovaný na adjuvantnú liečbu pacientov po operácii karcinómu hrubého čreva štádia iii (dukesa fáze-c). ecansya je indikovaný na liečbu metastatickým kolorektálnym. ecansya je uvedené v prvej línii liečby pokročilého karcinómu v kombinácii s platinum-na základe denného režimu. ecansya v kombinácii s docetaxel je indikovaný na liečbu pacientov s lokálne pokročilého alebo metastatického karcinómu prsníka po zlyhaní cytotoxické chemoterapia. predchádzajúca liečba mala zahŕňať antracyklín. ecansya je tiež uvedené, ako monotherapy pre liečbu pacientov s lokálne pokročilého alebo metastatického karcinómu prsníka po zlyhaní taxanes a anthracycline obsahujúce chemoterapia režimu alebo pre koho ďalej anthracycline terapia nie je uvedené.

Teysuno Európska únia - slovenčina - EMA (European Medicines Agency)

teysuno

nordic group b.v. - tegafur, gimeracil, oteracil - neoplazmy žalúdka - antineoplastické činidlá - teysuno is indicated in adults:- for the treatment of advanced gastric cancer when given in combination with cisplatin (see section 5. - as monotherapy or in combination with oxaliplatin or irinotecan, with or without bevacizumab, for the treatment of patients with metastatic colorectal cancer for whom it is not possible to continue treatment with another fluoropyrimidine due to hand-foot syndrome or cardiovascular toxicity that developed in the adjuvant or metastatic setting.

Xeloda Európska únia - slovenčina - EMA (European Medicines Agency)

xeloda

cheplapharm arzneimittel gmbh - kapecitabín - colonic neoplasms; breast neoplasms; colorectal neoplasms; stomach neoplasms - antineoplastické činidlá - xeloda je indikovaný na adjuvantnej liečbe pacientov po operácii fázy iii (dukes' štádium c) rakovina hrubého čreva. xeloda je indikovaný na liečbu metastatickým kolorektálnym. xeloda je uvedené v prvej línii liečby pokročilého karcinómu v kombinácii s platinum-na základe denného režimu. xeloda v kombinácii s docetaxel je indikovaný na liečbu pacientov s lokálne pokročilého alebo metastatického karcinómu prsníka po zlyhaní cytotoxické chemoterapia. predchádzajúca liečba mala zahŕňať antracyklín. xeloda je tiež uvedené, ako monotherapy pre liečbu pacientov s lokálne pokročilého alebo metastatického karcinómu prsníka po zlyhaní taxanes a anthracycline-obsahujúce chemoterapia režimu alebo pre koho ďalej anthracycline terapia nie je uvedené.

Capecitabine SUN Európska únia - slovenčina - EMA (European Medicines Agency)

capecitabine sun

sun pharmaceutical industries europe b.v. - kapecitabín - stomach neoplasms; breast neoplasms; colonic neoplasms; colorectal neoplasms - kapecitabín - capecitabín je indikovaný na adjuvantnú liečbu pacientov po operácii štádia iii (dukesov štádia-c) rakoviny hrubého čreva. capecitabine je indikovaný na liečbu metastatickým kolorektálnym. capecitabine je uvedené v prvej línii liečby pokročilého karcinómu v kombinácii s platinum-na základe denného režimu. capecitabine v kombinácii s docetaxel je indikovaný na liečbu pacientov s lokálne pokročilého alebo metastatického karcinómu prsníka po zlyhaní cytotoxické chemoterapia. predchádzajúca liečba mala zahŕňať antracyklín. capecitabine je tiež uvedené, ako monotherapy pre liečbu pacientov s lokálne pokročilého alebo metastatického karcinómu prsníka po zlyhaní taxanes a anthracycline-obsahujúce chemoterapia režimu alebo pre koho ďalej anthracycline terapia nie je uvedené.

EFUDIX Slovensko - slovenčina - ŠÚKL (Štátny ústav pre kontrolu liečiv)

efudix

viatris healthcare limited, Írsko - fluóruracil - 46 - dermatologica

VERRUMAL Slovensko - slovenčina - ŠÚKL (Štátny ústav pre kontrolu liečiv)

verrumal

almirall hermal gmbh, nemecko - iné dermatologiká - 46 - dermatologica