Vigantol 20000 IE/ ml Norge - norsk - Statens legemiddelverk

vigantol 20000 ie/ ml

2care4 aps - kolekalsiferol - dråper, oppløsning - 20000 ie/ ml

Bortezomib Accord Den europeiske union - norsk - EMA (European Medicines Agency)

bortezomib accord

accord healthcare s.l.u. - bortezomib - multippelt myelom - antineoplastiske midler - bortezomib accord som monoterapi eller i kombinasjon med pegylated liposomal doxorubicin eller deksametason er indisert for behandling av voksne pasienter med progressiv multippel myelom som har mottatt minst 1 før behandling, og som har gjennomgått eller er uegnet for haematopoietic stilk cellen transplantasjon. bortezomib avtalen i kombinasjon med melphalan og prednison er indisert for behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet myelomatose som ikke er kvalifisert for høydose kjemoterapi med haematopoietic stilk cellen transplantasjon. bortezomib avtalen i kombinasjon med deksametason, eller med dexamethasone og thalidomid, er indikert for induksjon behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet myelomatose som er kvalifisert for høydose kjemoterapi med haematopoietic stilk cellen transplantasjon. bortezomib avtalen i kombinasjon med rituximab, cyklofosfamid, doxorubicin og prednison er indisert for behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet mantelen celle lymfom som er uegnet for haematopoietic stilk cellen transplantasjon.

Bortezomib Hospira Den europeiske union - norsk - EMA (European Medicines Agency)

bortezomib hospira

pfizer europe ma eeig - bortezomib - multippelt myelom - andre antineoplastiske midler - bortezomib hospira som monoterapi eller i kombinasjon med pegylated liposomal doxorubicin eller deksametason er indisert for behandling av voksne pasienter med progressiv multippel myelom som har mottatt minst 1 før behandling, og som har gjennomgått eller er uegnet for haematopoietic stilk cellen transplantasjon. bortezomib hospira i kombinasjon med melphalan og prednison er indisert for behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet myelomatose som ikke er kvalifisert for høydose kjemoterapi med haematopoietic stilk cellen transplantasjon. bortezomib hospira i kombinasjon med deksametason, eller med dexamethasone og thalidomid, er indikert for induksjon behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet myelomatose som er kvalifisert for høydose kjemoterapi med haematopoietic stilk cellen transplantasjon. bortezomib hospira i kombinasjon med rituximab, cyklofosfamid, doxorubicin og prednison er indisert for behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet mantelen celle lymfom som er uegnet for haematopoietic stilk cellen transplantasjon.

Bortezomib Sun Den europeiske union - norsk - EMA (European Medicines Agency)

bortezomib sun

sun pharmaceutical industries (europe) b.v. - bortezomib - multippelt myelom - antineoplastiske midler - bortezomib solen som monoterapi eller i kombinasjon med pegylated liposomal doxorubicin eller deksametason er indisert for behandling av voksne pasienter med progressiv multippel myelom som har mottatt minst 1 før behandling, og som har gjennomgått eller er uegnet for haematopoietic stilk cellen transplantasjon. bortezomib solen i kombinasjon med melphalan og prednison er indisert for behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet myelomatose som ikke er kvalifisert for høydose kjemoterapi med haematopoietic stilk cellen transplantasjon. bortezomib solen i kombinasjon med deksametason, eller med dexamethasone og thalidomid, er indikert for induksjon behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet myelomatose som er kvalifisert for høydose kjemoterapi med haematopoietic stilk cellen transplantasjon. bortezomib solen i kombinasjon med rituximab, cyklofosfamid, doxorubicin og prednison er indisert for behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet mantelen celle lymfom som er uegnet for haematopoietic stilk cellen transplantasjon.

Revlimid Den europeiske union - norsk - EMA (European Medicines Agency)

revlimid

bristol-myers squibb pharma eeig - lenalidomid - multiple myeloma; lymphoma, mantle-cell; myelodysplastic syndromes - immunsuppressive - flere myelomarevlimid som monoterapi er indisert for vedlikehold behandling av voksne pasienter med nydiagnostisert myelomatose som har gjennomgått autologous stilk cellen transplantasjon. revlimid som kombinasjonsbehandling med deksametason, eller bortezomib og dexamethasone, eller melphalan og prednison (se kapittel 4. 2) er indisert for behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet myelomatose som ikke er kvalifisert for transplantasjon. revlimid i kombinasjon med deksametason er angitt for behandling av myelomatose hos voksne pasienter som har fått minst ett før behandling. myelodysplastic syndromesrevlimid som monoterapi er indisert for behandling av voksne pasienter med transfusjon avhengige av anemi på grunn av lav - eller middels-1-risiko myelodysplastic syndromer assosiert med en isolert sletting 5q cytogenetic unormalt når andre terapeutiske alternativer er utilstrekkelig eller inadekvat. mantelen celle lymphomarevlimid som monoterapi er indisert for behandling av voksne pasienter med tilbakefall eller ildfast mantelen celle lymfom. follicular lymphomarevlimid i kombinasjon med rituximab (anti-cd20-antistoff) er indisert for behandling av voksne pasienter med tidligere behandlet follicular lymfom (klasse 1 – 3a).

Velcade Den europeiske union - norsk - EMA (European Medicines Agency)

velcade

janssen-cilag international nv - bortezomib - multippelt myelom - antineoplastiske midler - velcade som monoterapi eller i kombinasjon med pegylert liposomal doksorubicin eller deksametason er indisert for behandling av voksne pasienter med progressiv myelom som har mottatt minst 1 før terapi og som allerede har gjennomgått eller uegnet for haematopoietic stamcelletransplantasjon. velcade i kombinasjon med melphalan og prednison er indisert for behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet myelomatose som ikke er kvalifisert for høy dose kjemoterapi med haematopoietic stilk cellen transplantasjon. velcade i kombinasjon med deksametason, eller med dexamethasone og thalidomid, er indikert for induksjon behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet myelomatose som er kvalifisert for høy dose kjemoterapi med haematopoietic stilk cellen transplantasjon. velcade i kombinasjon med rituximab, cyklofosfamid, doxorubicin og prednison er indisert for behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet mantelen celle lymfom som er uegnet for haematopoietic stilk cellen transplantasjon.

Bortezomib Fresenius Kabi Den europeiske union - norsk - EMA (European Medicines Agency)

bortezomib fresenius kabi

fresenius kabi deutschland gmbh - bortezomib - multippelt myelom - antineoplastiske midler - bortezomib som monoterapi eller i kombinasjon med pegylated liposomal doxorubicin eller deksametason er indisert for behandling av voksne pasienter med progressiv multippel myelom som har mottatt minst 1 før behandling, og som har gjennomgått eller er uegnet for haematopoietic stilk cellen transplantasjon. bortezomib i kombinasjon med melphalan og prednison er indisert for behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet myelomatose som ikke er kvalifisert for høydose kjemoterapi med haematopoietic stilk cellen transplantasjon. bortezomib i kombinasjon med deksametason, eller med dexamethasone og thalidomid, er indikert for induksjon behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet myelomatose som er kvalifisert for høydose kjemoterapi med haematopoietic stilk cellen transplantasjon. bortezomib i kombinasjon med rituximab, cyklofosfamid, doxorubicin og prednison er indisert for behandling av voksne pasienter med tidligere ubehandlet mantelen celle lymfom som er uegnet for haematopoietic stilk cellen transplantasjon.

Tecartus Den europeiske union - norsk - EMA (European Medicines Agency)

tecartus

kite pharma eu b.v. - autologous peripheral blood t cells cd4 and cd8 selected and cd3 and cd28 activated transduced with retroviral vector expressing anti-cd19 cd28/cd3-zeta chimeric antigen receptor and cultured (brexucabtagene autoleucel) - lymfom, mantelcelle - antineoplastiske midler - mantle cell lymphomatecartus is indicated for the treatment of adult patients with relapsed or refractory mantle cell lymphoma (mcl) after two or more lines of systemic therapy including a bruton’s tyrosine kinase (btk) inhibitor. acute lymphoblastic leukaemiatecartus is indicated for the treatment of adult patients 26 years of age and above with relapsed or refractory b-cell precursor acute lymphoblastic leukaemia (all).

Jaypirca Den europeiske union - norsk - EMA (European Medicines Agency)

jaypirca

eli lilly nederland b.v. - pirtobrutinib - lymfom, mantelcelle - protein kinase hemmere - treatment of mantle cell lymphoma (mcl).

Wilzin Den europeiske union - norsk - EMA (European Medicines Agency)

wilzin

recordati rare diseases - sink - hepatolentikulær degenerasjon - andre alimentary tract and metabolism products, - behandling av wilsons sykdom.