ARTERIOSTAD 10 mg tabletti, kalvopäällysteinen Suomi - suomi - Fimea (Suomen lääkevirasto)

arteriostad 10 mg tabletti, kalvopäällysteinen

stada arzneimittel ag - simvastatinum - tabletti, kalvopäällysteinen - 10 mg - simvastatiini

ARTERIOSTAD 20 mg tabletti, kalvopäällysteinen Suomi - suomi - Fimea (Suomen lääkevirasto)

arteriostad 20 mg tabletti, kalvopäällysteinen

stada arzneimittel ag - simvastatinum - tabletti, kalvopäällysteinen - 20 mg - simvastatiini

ARTERIOSTAD 40 mg tabletti, kalvopäällysteinen Suomi - suomi - Fimea (Suomen lääkevirasto)

arteriostad 40 mg tabletti, kalvopäällysteinen

stada arzneimittel ag - simvastatinum - tabletti, kalvopäällysteinen - 40 mg - simvastatiini

Starlix Euroopan unioni - suomi - EMA (European Medicines Agency)

starlix

novartis europharm limited - nateglinidin - diabetes mellitus, tyyppi 2 - diabeetilla käytettävät lääkkeet - nateglinidi on tarkoitettu yhdistelmähoidossa metformiinin kanssa tyypin 2 diabetesta sairastavilla potilailla, joita ei ole kontrolloitu riittävästi huolimatta maksimaalisesti siedetystä metformiiniannoksesta.

Prandin Euroopan unioni - suomi - EMA (European Medicines Agency)

prandin

novo nordisk a/s - repaglinidin - diabetes mellitus, tyyppi 2 - diabeetilla käytettävät lääkkeet - repaglinide on tarkoitettu potilaille, joilla on tyypin 2 diabetes (ei-insuliinista riippumaton diabetes mellitus (niddm)) joiden hyperglycaemia enää ohjataan tyydyttävästi ruokavalio, laihdutus ja liikunta. repaglinidi on myös ilmoitettu yhdistettynä metformiinin kanssa tyypin 2 diabetesta sairastavilla potilailla, joita ei ole tyydyttävästi hoidettu metformiinilla yksinään. hoito tulee aloittaa ruokavaliohoidon ja liikunnan avuksi alentamaan veren glukoosi suhteessa aterioita.

Repaglinide Teva Euroopan unioni - suomi - EMA (European Medicines Agency)

repaglinide teva

teva pharma b.v. - repaglinidin - diabetes mellitus, tyyppi 2 - diabeetilla käytettävät lääkkeet - repaglinide on tarkoitettu potilaille, joilla on tyypin 2 diabetes (ei-insuliinista riippumaton diabetes mellitus (niddm)) joiden hyperglycaemia enää ohjataan tyydyttävästi ruokavalio, laihdutus ja liikunta. repaglinidi on myös merkitty yhdistelmänä metformiinin kanssa tyypin 2 diabetesta sairastavilla potilailla, joita ei ole tyydyttävästi hoidettu pelkästään metformiinilla. hoito tulee aloittaa ruokavaliohoidon ja liikunnan avuksi alentamaan veren glukoosi suhteessa aterioita.

Repaglinide Accord Euroopan unioni - suomi - EMA (European Medicines Agency)

repaglinide accord

accord healthcare s.l.u. - repaglinidin - diabetes mellitus, tyyppi 2 - diabeetilla käytettävät lääkkeet - repaglinide on tarkoitettu potilaille, joilla on tyypin 2 diabetes (ei-insuliinista riippumaton diabetes mellitus (niddm)) joiden hyperglycaemia enää ohjataan tyydyttävästi ruokavalio, laihdutus ja liikunta. hoito tulee aloittaa ruokavaliohoidon ja liikunnan avuksi alentamaan veren glukoosi suhteessa aterioita.

Repaglinide Krka Euroopan unioni - suomi - EMA (European Medicines Agency)

repaglinide krka

krka, d.d., novo mesto - repaglinidin - diabetes mellitus, tyyppi 2 - diabeetilla käytettävät lääkkeet - repaglinide on tarkoitettu potilaille, joilla on tyypin 2 diabetes (ei-insuliinista riippumaton diabetes mellitus (niddm)) joiden hyperglycaemia enää ohjataan tyydyttävästi ruokavalio, laihdutus ja liikunta. hoito tulee aloittaa ruokavaliohoidon ja liikunnan avuksi alentamaan veren glukoosi suhteessa aterioita.

Victoza Euroopan unioni - suomi - EMA (European Medicines Agency)

victoza

novo nordisk a/s - liraglutidi - diabetes mellitus, tyyppi 2 - diabeetilla käytettävät lääkkeet - victoza on tarkoitettu aikuisille, nuorille ja lapsille, iältään 10 vuotta ja yli, joilla verenpaine ei ole riittävästi hallinnassa tyypin 2 diabetes mellitus-ruokavalion lisänä ja exerciseas yksinään, silloin kun metformiini ei pidetä riittävänä, koska suvaitsemattomuutta tai contraindicationsin lisäksi muiden lääkkeiden hoitoon diabetes. tutkimuksen tuloksia suhteessa yhdistelmiä, vaikutuksia verensokeritasapainoon ja sydän-ja verisuonitapahtumien, ja väestön tutkittu.

Trazec Euroopan unioni - suomi - EMA (European Medicines Agency)

trazec

novartis europharm ltd. - nateglinidin - diabetes mellitus, tyyppi 2 - diabeetilla käytettävät lääkkeet - nateglinidi on tarkoitettu yhdistelmähoidossa metformiinin kanssa tyypin 2 diabetesta sairastavilla potilailla, joita ei ole riittävästi kontrolloitu huolimatta maksimaalisesti siedetystä metformiiniannoksesta.