Tasigna Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

tasigna

novartis europharm limited - нилотиниб - Левкемия, миелогенна, хронична, bcr-abl положителна - Антинеопластични средства - tasigna е показан за лечение на:и педиатрични пациенти възрастни за първи път е поставена диагноза положителна Филадельфийской хромозомата в яйцеклетката в хронична миелогенной левкемия (ХМЛ) в хронична фаза,педиатрични пациенти с положителна Филадельфийской хромозомата в яйцеклетката в хронична фаза на ХМЛ с резистентност или непоносимост към предишната терапия, включително imatinib. tasigna е показан за лечение на:и педиатрични пациенти възрастни за първи път е поставена диагноза положителна Филадельфийской хромозомата в яйцеклетката в хронична миелогенной левкемия (ХМЛ) в хронична фаза при възрастни пациенти с хронична фаза и ускорено извеждане на Филадельфийской хромозомата в яйцеклетката положителен ХМЛ с резистентност или непоносимост към предишната терапия, включително imatinib. Ефективността на данни при пациенти с ХМЛ в бластного криза не,педиатрични пациенти с хронична фаза на ХМЛ положителна Филадельфийской хромозомата в яйцеклетката при резистентност или непоносимост към предишната терапия, включително imatinib.

Sutent Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

sutent

pfizer limited - сунитиниб - gastrointestinal stromal tumors; carcinoma, renal cell; neuroendocrine tumors - Антинеопластични средства - gastrointestinal stromal tumour (gist)sutent is indicated for the treatment of unresectable and/or metastatic malignant gastrointestinal stromal tumour (gist) in adults after failure of imatinib mesilate treatment due to resistance or intolerance. metastatic renal cell carcinoma (mrcc)sutent is indicated for the treatment of advanced/metastatic renal cell carcinoma (mrcc) in adults. pancreatic neuroendocrine tumours (pnet)sutent is indicated for the treatment of unresectable or metastatic, well-differentiated pancreatic neuroendocrine tumours with disease progression in adults. experience with sutent as first-line treatment is limited (see section 5.

Insuman Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

insuman

sanofi-aventis deutschland gmbh - insulin human - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Захарен диабет, при който се изисква лечение с инсулин. insuman бързо също е подходящ за лечение на hyperglycaemic кома и кетоацидоза, както и за постигане на предварително, интра - и следоперативни стабилизация при пациенти със захарен диабет.

Insulin Human Winthrop Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

insulin human winthrop

sanofi-aventis deutschland gmbh - insulin human - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Захарен диабет, при който се изисква лечение с инсулин. Инсулин човешки winthrop бързо също е подходящ за лечение на hyperglycaemic кома и кетоацидоза, както и за постигане на предварително, интра - и следоперативни стабилизация при пациенти със захарен диабет.

Filgrastim ratiopharm Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

filgrastim ratiopharm

ratiopharm gmbh - филграстим - neutropenia; hematopoietic stem cell transplantation; cancer - Иммуностимуляторы, - Филграстим ratiopharm е показан за намаляване на продължителността на неутропения и честотата на фебрилна неутропения при пациенти, лекувани с установена цитотоксична химиотерапия за злокачествено заболяване (с изключение на Хроничната миелоидна левкемия and миелодиспластични синдроми) и за намаляване на продължителността на неутропения при пациенти, подложени на myeloablative терапия последвана от костно-мозъчна трансплантация се с повишен риск от продължителен тежка неутропения. Безопасността и ефективността на прилагане на филграстима са подобни при възрастни и деца, подложени на химиотерапия цитотоксическую. Филграстим Ратиофарм е показан за мобилизиране на клетките-предшественици на периферна кръв (pbpc). При пациенти, деца и възрастни с тежка вродена, циклична или идиопатична нейтропении на абсолютния брой на неутрофилите (anc) 0. 5 x 109/l, както и история на сериозни или повтарящи се инфекции, дългосрочно управление на филграстим ratiopharm е показан да повишиш неутрофилите клетки и за намаляване на честотата и продължителността на събития, свързани с инфекция. Филграстим Ратиофарм е показан за лечение на устойчиви неутропения (anc по-малко или равно на 1. 0 x 109/l) при пациенти с напреднала hiv инфекция, за намаляване на риска от бактериални инфекции, когато други опции за управление на неутропения са неподходящи.

Biograstim Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

biograstim

abz-pharma gmbh - филграстим - neutropenia; hematopoietic stem cell transplantation; cancer - Колониестимулирующие фактори - biograstim е показан за намаляване продължителността на нейтропении и честотата на фебрильной нейтропении при пациенти с установени цитотоксической химиотерапия на злокачествени заболявания (с изключение на хроничен миелоидного на левкемия и миелодиспластических синдроми), а също и за намаляване продължителността на нейтропении при пациенти, получаващи миелоаблативную терапия с последваща трансплантация на костен мозък се счита за повишен риск от продължителна тежка нейтропении. Безопасността и ефективността на прилагане на филграстима са подобни при възрастни и деца, подложени на химиотерапия цитотоксическую. biograstim е предназначен за мобилизиране на клетките-предшественици на периферна кръв (pbpc). При пациенти, деца и възрастни с тежка вродена, циклична или идиопатична нейтропении на абсолютния брой на неутрофилите (anc) 0. 5 х 109/л, и анамнеза за тежки или рецидивиращи инфекции, при продължителна употреба biograstim се посочва в увеличение на неутрофилите и намаляване честотата и продължителността на инфекциозните събития. biograstim е показан за лечение на устойчиви неутропения (anc по-малко или равно на 1. 0 x 109/l) при пациенти с напреднала hiv инфекция, за намаляване на риска от бактериални инфекции, когато други опции за управление на неутропения са неподходящи.

Humira Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

humira

abbvie deutschland gmbh co. kg - адалимумаб - spondylitis, ankylosing; arthritis, juvenile rheumatoid; uveitis; colitis, ulcerative; psoriasis; arthritis, psoriatic; crohn disease; arthritis, rheumatoid - Имуносупресори - Моля, вижте документа с информация за продукта.

Sprycel Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

sprycel

bristol-myers squibb pharma eeig - дазатиниб - precursor cell lymphoblastic leukemia-lymphoma; leukemia, myelogenous, chronic, bcr-abl positive - Антинеопластични средства - Спрайсел е показан за лечение на педиатрични пациенти:за първи път открити Филаделфия хромозоми-положителен хроничен миелоидного на левкемия в хронична фаза (ph+ ХМЛ СР) или ph+ ХМЛ СР резистентност или непоносимост към предишната терапия, включително imatinib. наскоро диагностицирани с ниво на ph+ остра лимфоцитна левкемия (всички) в комбинация с химиотерапия. Спрайсел е показан за лечение на възрастни пациенти с за първи път разкри Филаделфия хромозоми-положителен (рН+) хроничен миелоидного левкемия (ХМЛ) в хронична фаза;хронични, ускорено или експлозия фаза на ХМЛ с резистентност или непоносимост към предишната терапия, включително imatinib мезилат;нивото на ph+ остра лимфоцитна левкемия (всички) и от лимфоидни взрив ХМЛ с резистентност или непоносимост към предходната терапия. Спрайсел е показан за лечение на педиатрични пациенти с първи установените характеристики на ph+ ХМЛ в хронична фаза (ph+ ХМЛ-cp) или ph+ ХМЛ-cp с резистентност или непоносимост към предишната терапия, включително imatinib.

Cerenia Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

cerenia

zoetis belgium sa - маропитант цитрат - Стомашно-чревния тракт и обмяната на веществата - dogs; cats - Таблетки Кучета: За предотвратяване на гадене, предизвикано от химиотерапия. За предотвратяване на повръщане, предизвикано от болест на движението. За профилактика и лечение на повръщане, в комбинация с разтвор за инжектиране cerenia и в съчетание с други мерки за подкрепа. Решение за injectiondogs:за лечение и профилактика на гадене, причинени от химиотерапия. За предотвратяване на повръщане, с изключение на това, причинено от болест на движението. За лечение на повръщане, в комбинация с други поддържащи мерки. За предотвратяване на периоперативно гадене и повръщане и подобряване на възстановяването от обща анестезия след използване на агонист на μ-опиатния рецептор морфин. Котки: За предотвратяване на повръщане и намаляване на гаденето, с изключение на това, причинено от болест на движението. За лечение на повръщане, в комбинация с други поддържащи мерки.

Accofil Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

accofil

accord healthcare s.l.u. - филграстим - Неутропения - Иммуностимуляторы, - accofil е показан за намаляване продължителността на нейтропении и честотата на фебрильной нейтропении при пациенти с установени цитотоксической химиотерапия на злокачествени заболявания (с изключение на хроничен миелоидного на левкемия и миелодиспластических синдроми), а също и за намаляване продължителността на нейтропении при пациенти, получаващи миелоаблативную терапия с последваща трансплантацией на костния мозък се счита за повишен риск от продължителна тежка нейтропении. Безопасността и ефикасността на accofil са сходни при възрастни и деца, получаващи цитотоксична химиотерапия. accofil is indicated for the mobilisation of peripheral blood progenitor cells (pbpcs). При пациенти, деца и възрастни с тежка вродена, циклична или идиопатична нейтропении на абсолютния брой на неутрофилите (anc) ≤ 0. 5 х 109/Л, И анамнеза за тежки или рецидивиращи инфекции, в дългосрочен план администрация accofil се посочва в увеличение на неутрофилите и намаляване честотата и продължителността на инфекциозните събития. accofil is indicated for the treatment of persistent neutropenia (anc less than or equal to 1. 0 х 109/л) при пациенти с напреднал състояние на ХИВ-инфекция за намаляване на риска от бактериални инфекции, когато други възможности за управление на неутропения скрит.