Rapamune Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

rapamune

pfizer europe ma eeig - Сиролимус - graft rejection; kidney transplantation - Имуносупресори - rapamune е показан за профилактика на отхвърляне на орган при възрастни пациенти при нисък до умерен имунологичен риск, получаващи бъбречна трансплантация. Препоръчва се Рапамун да бъдат използвани в комбинация с микроэмульсией циклоспорина и с кортикостероиди в продължение на 2 до 3 месеца. Рапамун може да бъде продължено като поддържаща терапия с кортикостероиди, само ако циклоспорин микроэмульсия може постепенно да бъде прекратено. Рапамун е показан за лечение на пациенти с единични лимфангиолейомиоматоз с умерена болест на белите дробове или намалена функция на белите дробове .

Comtan Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

comtan

orion corporation - ентакапон - Паркинсонова болест - Антипаркинсонови лекарства - entacapone е посочено като допълнение към стандартните препарати на леводопа / benserazide или леводопа / carbidopa за употреба при възрастни пациенти с болестта на Паркинсон и край на доза моторни колебания, който не може да се стабилизира на тези комбинации.

Corbilta (previously Levodopa/Carbidopa/Entacapone Sandoz) Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

corbilta (previously levodopa/carbidopa/entacapone sandoz)

orion corporation - l-dopa, карбидопа, энтакапон - Паркинсонова болест - Антипаркинсонови лекарства - corbilta е показан за лечение на възрастни пациенти с болестта на Паркинсон и край на доза моторни колебания не стабилизирани на леводопа/допа декарбоксилаза (ddc) инхибитор лечение.

Entacapone Teva Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

entacapone teva

teva pharma b.v. - ентакапон - Паркинсонова болест - Антипаркинсонови лекарства - entacapone е посочено като допълнение към стандартните препарати на леводопа / benserazide или леводопа / carbidopa за употреба при възрастни пациенти с болестта на Паркинсон и край на доза моторни колебания, който не може да се стабилизира на тези комбинации.

Levodopa/Carbidopa/Entacapone Orion Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

levodopa/carbidopa/entacapone orion

orion corporation - l-dopa, карбидопа, энтакапон - Паркинсонова болест - Нервна система - Леводопа/carbidopa/entacapone Орион е показан за лечение на възрастни пациенти с болестта на Паркинсон и край на доза моторни колебания не стабилизирани на леводопа / допа-декарбоксилаза (ddc)-инхибитор лечение.

Stalevo Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

stalevo

orion corporation - l-dopa, карбидопа, энтакапон - Паркинсонова болест - Антипаркинсонови лекарства - От село Сталево е показан за лечение на възрастни пациенти с болестта на Паркинсон и край на доза моторни колебания не стабилизира на леводопа / допа-декарбоксилаза (ddc)-инхибитор лечение.

Okedi Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

okedi

laboratorios farmacéuticos rovi, s.a. - Рисперидон - шизофрения - психолептици - treatment of schizophrenia in adults for whom tolerability and effectiveness has been established with oral risperidone.

Comtess Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

comtess

orion corporation - ентакапон - Паркинсонова болест - Антипаркинсонови лекарства - entacapone е посочено като допълнение към стандартните препарати на леводопа / benserazide или леводопа / carbidopa за употреба при пациенти с болестта на Паркинсон и край на доза моторни колебания, които не може да се стабилизира на тези комбинации.

Azilect Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

azilect

teva b.v. - разагилин - Паркинсонова болест - Антипаркинсонови лекарства - azilect за лечение на болестта на идиопатична болест на Паркинсон (psu) като монотерапии (без леводопа) или като помощна терапия (с леводопой) при пациенти с доза колебание.