Zactran Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

zactran

boehringer ingelheim vetmedica gmbh - гамитромицин - Антибактериални средства за системна употреба - cattle; pigs; sheep - cattletreatment и метафилактики говеждо респираторни заболявания (БРД), свързани с mannheimia haemolytica, бактерии pasteurella multocida и histophilus изберете somni. Наличието на болестта в стадото трябва да се установи преди метафилактичната употреба. pigstreatment респираторни заболявания прасета (СР), свързани с actinobacillus плевропневмонии, бактерии pasteurella multocida и haemophilus parasuis и Бордетеллы bronchiseptica. sheeptreatment инфекциозни pododermatitis (копытная гниене), свързани с вирулентным пилей dichelobacter nodosus и fusobacterium necrophorum, които изискват системно лечение.

Insuman Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

insuman

sanofi-aventis deutschland gmbh - insulin human - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Захарен диабет, при който се изисква лечение с инсулин. insuman бързо също е подходящ за лечение на hyperglycaemic кома и кетоацидоза, както и за постигане на предварително, интра - и следоперативни стабилизация при пациенти със захарен диабет.

Insulin Human Winthrop Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

insulin human winthrop

sanofi-aventis deutschland gmbh - insulin human - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Захарен диабет, при който се изисква лечение с инсулин. Инсулин човешки winthrop бързо също е подходящ за лечение на hyperglycaemic кома и кетоацидоза, както и за постигане на предварително, интра - и следоперативни стабилизация при пациенти със захарен диабет.

PecFent Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

pecfent

kyowa kirin holdings b.v. - фентанил - pain; cancer - Аналгетици - pecfent е показан за лечение на пробивна болка при възрастни, които вече получават поддържаща опиоидна терапия за хронична ракова болка. Пробивната болка е преходно обостряне на болката, което настъпва на фона на иначе контролирана персистираща болка. На пациентите за получаване на поддръжка на pta това са тези, които вземат не по-малко от 60 мг устни морфин дневно, като минимум 25 мкг трансдермального фентанил на час, не по-малко от 30 mg оксикодон всеки ден, поне 8 mg дневно устни hydromorphone или еквивалентно болкоуспокояващо средство в доза от друг опиоидный на една седмица или повече.

Ribavirin BioPartners Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

ribavirin biopartners

biopartners gmbh - Рибавирин - Хепатит c, хроничен - Антивирусни средства за системно приложение - ribavirin biopartners е показан за лечение на хронична вируса на хепатит С (hcv) инфекция при възрастни, деца три-годишна възраст и подрастващи и трябва да се използва само като част от една комбинация режим с Интерферон алфа-2b. Монотерапията с рибавирин не трябва да се използва. Няма информация за безопасност или ефикасност при употребата на рибавирин с други форми на интерферон (т.е.. не alfa-2b). Наивно patientsadult patientsribavirin biopartners е посочено, в комбинация с интерфероном алфа-2b, за лечение на възрастни пациенти с всички видове хроничен хепатит С, освен генотип 1, по-рано не се обработват, без декомпенсации на черния дроб, с високо ниво на аланинаминотрансферазы (alt), които са положителни за хепатит С вирусна рибонуклеиновой киселина (РНК на hcv) (виж раздел 4. 4)децата на възраст три и повече години и adolescentsribavirin biopartners е предназначен за използване в комбинация от лекарства с интерфероном алфа-2b за лечение на деца на възраст от три години и младежи, които имат всички видове на хроничен хепатит С, освен генотип 1, по-рано не се обработват, без черния дроб в стадий на декомпенсации, и които са положителни за hcv-РНК. Решението да не се отлага лечението до зряла възраст, е важно да се отчете, че комбинираната терапия предизвиква забавяне на растежа . Обратимостта на инхибиране на растежа на доверие. Решението трябва да бъде взето на индивидуална основа (виж раздел 4. Предишните лечение-отказ patientsadult patientsribavirin biopartners е посочено, в комбинация с интерфероном алфа-2b, за лечение на възрастни пациенти с хроничен хепатит С, които преди това са отговаряли (с нормализиране alt в края на лечението) интерфероном Алфа под формата на монотерапии, но които впоследствие се е появил рецидив (виж раздел 5.

Lantus Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

lantus

sanofi-aventis deutschland gmbh - инсулин гларжин - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Лечение на захарен диабет при възрастни, юноши и деца на възраст над 2 години.

Ribavirin Mylan (previously Ribavirin Three Rivers) Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

ribavirin mylan (previously ribavirin three rivers)

mylan s.a.s - Рибавирин - Хепатит c, хроничен - Антивирусни средства за системно приложение - ribavirin mylan е показан за лечение на хроничен хепатит С и трябва да се използва само като част от една комбинация режим с Интерферон алфа-2b (възрастни, деца (три години на възраст и стар) и юноши). Монотерапията с рибавирин не трябва да се използва. Няма информация за безопасност или ефикасност при употребата на рибавирин с други форми на интерферон (т.е.. не alfa-2b). Моля, запознайте се и с интерфероном алфа-2b кратка характеристика на продукта (Смпц) за прописывания информация за конкретни продукти. Наивно patientsadult patientsribavirin mylan в посочения в комбинация с интерфероном алфа-2b, за лечение на възрастни пациенти с всички видове хроничен хепатит С, освен генотип 1, по-рано не се обработват, без декомпенсации на черния дроб, с високо ниво на аланинаминотрансферазы (alt), които са положителни за суроватъчен хепатит С вирус (hcv) РНК. Децата и adolescentsribavirin mylan в е посочено в режим комбинация с интерфероном алфа-2b, за лечение на деца и юноши на възраст три и повече години, които имат всички видове на хроничен хепатит С, освен генотип 1, по-рано не се обработват, без черния дроб декомпенсация, и които са положителни в кръвния серум РНК на hcv. Решението да не се отлага лечението до зряла възраст, е важно да се отчете, че комбинираната терапия предизвиква забавяне на растежа . Обратимостта на инхибиране на растежа на доверие. Решението трябва да бъде взето на индивидуална основа (виж раздел 4. По-рано лечението-отказ patientsadult patientsribavirin mylan в посочения в комбинация с интерфероном алфа-2b, за лечение на възрастни пациенти с хроничен хепатит С, които преди това са отговаряли (с нормализиране alt в края на лечението) с интерфероном Алфа под формата на монотерапии, но в последствие рецидив.

Fiasp Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

fiasp

novo nordisk a/s - инсулин аспарт - Захарен диабет - drugs used in diabetes, insulins and analogues for injection, fast-acting - Лечение на захарен диабет при възрастни, юноши и деца на възраст над 1 година.

Zokinvy Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

zokinvy

eigerbio europe limited - lonafarnib - progeria; laminopathies - Други стомашно-чревния тракт и обмяната на веществата средства, - zokinvy is indicated for the treatment of patients 12 months of age and older with a genetically confirmed diagnosis of hutchinson-gilford progeria syndrome or a processing-deficient progeroid laminopathy associated with either a heterozygous lmna mutation with progerin-like protein accumulation or a homozygous or compound heterozygous zmpste24 mutation.

Incivo Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

incivo

janssen-cilag international n.v. - телапревир - Хепатит c, хроничен - Антивирусни средства за системно приложение - incivo, в комбинация с пегинтерфероном алфа и рибавирином, е показан за лечение генотип 1 на хроничен хепатит в при възрастни пациенти с компенсированным заболяване на черния дроб (включително цироза):кой е за лечение наивен, които по-рано лечението интерфероном Алфа (пегилированным или пегилированным) като монотерапии или в комбинация с рибавирином, включително рецидив, частичен подсъдимите и неответчики.