Viraferon Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

viraferon

schering-plough europe - интерферон алфа-2b - hepatitis c, chronic; hepatitis b, chronic - Иммуностимуляторы, - Хроничен хепатит В: лечение на възрастни пациенти с хроничен хепатит В, свързани с доказателства за репликация на вируса на хепатит В (наличие на hbv ДНК и hbeag) също така, повишена аланинаминотрансферазы (alt) и гистологически доказано активно възпаление на черния дроб и/или фиброза. Хроничен хепатит с при възрастни пациенти:introna е показан за лечение на възрастни пациенти с хроничен хепатит С, които са с повишени трансаминазы на черния дроб, без декомпенсации и които са положителни за серума на кръвта hcv-РНК или анти-hcv (виж раздел 4. Най-добрият начин да се използват introna в този знак в съчетание с рибавирином. Деца и юноши:introna е предназначен за използване в режим комбинация с рибавирином за лечение на деца и юноши на възраст от 3 и повече години, които имат хроничен хепатит С, по-рано не са били лекувани, без черния дроб декомпенсация, и които са положителни в кръвния серум РНК на hcv. Решението трябва да бъде взето на индивидуална основа, като се вземат предвид всички доказателства за прогресия на заболяването, като възпаление на черния дроб и фиброза, а също и прогностическими фактори за отговор, генотипа на hcv и вирусният товар. Очакваната полза от лечението трябва да бъде съвпадение с резултатите сигурност се наблюдават на деца участници в клинични проучвания (вижте раздели 4. 4, 4. На 8 и на 5.

Imatinib Teva B.V. Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

imatinib teva b.v.

teva b.v. - иматиниба мезилат - dermatofibrosarcoma; gastrointestinal stromal tumors; leukemia, myelogenous, chronic, bcr-abl positive - Антинеопластични средства - imatinib-Тева Б. is indicated for the treatment of: , paediatric patients with newly diagnosed philadelphia chromosome (bcr-abl) positive (ph+) chronic myeloid leukaemia (cml) for whom bone marrow transplantation is not considered as the first line of treatment. Педиатрични пациенти с ph+ ХМЛ в хронична фаза при неефективност на интерферон-алфа-терапия, или в ускорена фаза или бластного криза. За възрастни пациенти с ph+ ХМЛ в бластный криза. За възрастни и педиатрични пациенти за първи път поставена диагноза положителна остра лимфоцитна левкемия Филадельфийская хромозома (ph+ ол) в комбинация с химиотерапия. За възрастни пациенти с пристъпно или продължителна ph+ ол като монотерапии. За възрастни пациенти с миелодиспластический/миелопролиферативными заболявания (ibc/МПЗ), свързани с бляшк-показаният приемащото устройство фактор на растежа (pdgfr) генные преустройство. За възрастни пациенти със синдром на разширено гиперэозинофильный (ХЕС) и/или хронични эозинофильной левкемия (човек) с fip1l1-pdgfra пренареждане. Ефект иматиниба на резултата от трансплантация на костен мозък не се определя. imatinib-Тева Б. is indicated for: , the treatment of adult patients with kit (cd 117) positive unresectable and/or metastatic malignant gastrointestinal stromal tumours (gist). В помощните терапия възрастни пациенти, които са изложени на значителен риск от рецидив след резекция на kit (cd117)-положителни Резюме. Пациентите, които имат нисък или много нисък риск от рецидив, не трябва да получават помощните терапия. Лечение на възрастни пациенти с метастатичен выбухающей dermatofibrosarcoma (dfsp) и възрастни пациенти с пристъпно и/или метастатичен dfsp, които не са допустими за операция. При възрастни и педиатрични пациенти ефикасността на иматиниба се основава на общите гематологических и цитогенетических отговор и преживяемост без прогресия при ХМЛ, хематологични и цитогенетический отговор на цените на ph+ all, миелодиспластичен синдром/МПЗ, на гематологические показатели за обратна връзка в ХЕС/човек и на обективен отговор при възрастни пациенти с неоперабельными и/или метастатическими Гист и dfsp и на безрецидивную преживяемост при помощните същността на. Опит с иматинибом при пациенти с миелодиспластичен синдром/МПЗ, свързани с pdgfr генетични комбинации-много ограничен. Няма контролирани проучвания показват клинична полза или преживяемост при тези заболявания,.

Cerenia Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

cerenia

zoetis belgium sa - маропитант цитрат - Стомашно-чревния тракт и обмяната на веществата - dogs; cats - Таблетки Кучета: За предотвратяване на гадене, предизвикано от химиотерапия. За предотвратяване на повръщане, предизвикано от болест на движението. За профилактика и лечение на повръщане, в комбинация с разтвор за инжектиране cerenia и в съчетание с други мерки за подкрепа. Решение за injectiondogs:за лечение и профилактика на гадене, причинени от химиотерапия. За предотвратяване на повръщане, с изключение на това, причинено от болест на движението. За лечение на повръщане, в комбинация с други поддържащи мерки. За предотвратяване на периоперативно гадене и повръщане и подобряване на възстановяването от обща анестезия след използване на агонист на μ-опиатния рецептор морфин. Котки: За предотвратяване на повръщане и намаляване на гаденето, с изключение на това, причинено от болест на движението. За лечение на повръщане, в комбинация с други поддържащи мерки.

Insuman Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

insuman

sanofi-aventis deutschland gmbh - insulin human - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Захарен диабет, при който се изисква лечение с инсулин. insuman бързо също е подходящ за лечение на hyperglycaemic кома и кетоацидоза, както и за постигане на предварително, интра - и следоперативни стабилизация при пациенти със захарен диабет.

Insulin Human Winthrop Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

insulin human winthrop

sanofi-aventis deutschland gmbh - insulin human - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Захарен диабет, при който се изисква лечение с инсулин. Инсулин човешки winthrop бързо също е подходящ за лечение на hyperglycaemic кома и кетоацидоза, както и за постигане на предварително, интра - и следоперативни стабилизация при пациенти със захарен диабет.

Bondenza (previously Ibandronic Acid Roche) Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

bondenza (previously ibandronic acid roche)

roche registration ltd. - ибандронова киселина - Остеопороза, постменопауза - Лекарства за лечение на костни заболявания - Лечение на остеопороза при жени в постменопауза с повишен риск от фрактури. Намаляване на риска от фрактури на прешлени е доказана. Ефективността на femoral-врата фрактури не е установена.

Leflunomide Teva Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

leflunomide teva

teva pharma b.v. - лефлуномид - Артрит, ревматоиден - Имуносупресори - Лефлуномид е показан за лечение на възрастни пациенти с активни ревматоиден артрит като "болест модифициращи антиревматични наркотици" (dmard). Последните или едновременното лечение гепатотоксичными или haematotoxic лекарства (e. метотрексат) може да доведе до повишен риск от сериозни нежелани реакции; следователно, започването на лечението с лефлуномид трябва да бъде внимателно обмислено по отношение на тези аспекти на полза / риск. Освен това, преминаването лефлуномидом в друга dmards без спазване на процедурата за промиване може също да увеличи риска от сериозни нежелани реакции, дори и дълго време след смяна.

Cyltezo Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

cyltezo

boehringer ingelheim international gmbh - адалимумаб - hidradenitis suppurativa; arthritis, psoriatic; psoriasis; crohn disease; arthritis, juvenile rheumatoid; uveitis; arthritis, rheumatoid; colitis, ulcerative; spondylitis, ankylosing - Имуносупресори - Моля, направете справка в раздел 4. 1 от Кратката характеристика на продукта в документа с информация за продукта.

Agenerase Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

agenerase

glaxo group ltd. - ампренавир - ХИВ инфекции - Антивирусни средства за системно приложение - agenerase, в комбинация с други антиретровирусными лекарства, които се предписват за лечение на протеазен инхибитор (ПИ) опитен hiv-1 инфектирани възрастни и деца над 4 години. Капсули agenerase, като правило, трябва да се прилага с ниска доза ritonavir, приемани като усилвател от фармакокинетиката ампренавира (виж раздели 4. 2 и 4. Изборът на ампренавир трябва да се основава на индивидуално изследване за вирусна резистентност и история на лечението на пациентите (вж. Точка 5. В полза на agenerase силен ritonavir не е доказана при пациенти ПИ главини (виж раздел 5.

Solymbic Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

solymbic

amgen europe b.v. - адалимумаб - arthritis, psoriatic; spondylitis, ankylosing; crohn disease; colitis, ulcerative; hidradenitis suppurativa; psoriasis; arthritis, rheumatoid - Имуносупресори - Моля, направете справка в раздел 4. 1 от Кратката характеристика на продукта в документа с информация за продукта.