OTOXOLAN ear drops, suspension for dogs България - български - БАБХ (Българска агенция по безопасност на храните)

otoxolan ear drops, suspension for dogs

krka - Марбофлоксацин, Клотримазола, Дексаметазон ацетат - капки за уши - 3 mg/ml; 10 mg/ml; 1 mg/ml - кучета

Rapamune Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

rapamune

pfizer europe ma eeig - Сиролимус - graft rejection; kidney transplantation - Имуносупресори - rapamune е показан за профилактика на отхвърляне на орган при възрастни пациенти при нисък до умерен имунологичен риск, получаващи бъбречна трансплантация. Препоръчва се Рапамун да бъдат използвани в комбинация с микроэмульсией циклоспорина и с кортикостероиди в продължение на 2 до 3 месеца. Рапамун може да бъде продължено като поддържаща терапия с кортикостероиди, само ако циклоспорин микроэмульсия може постепенно да бъде прекратено. Рапамун е показан за лечение на пациенти с единични лимфангиолейомиоматоз с умерена болест на белите дробове или намалена функция на белите дробове .

Darunavir Krka Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

darunavir krka

krka, d.d., novo mesto - дарунавир - ХИВ инфекции - Антивирусни средства за системно приложение - 400 и 800 mgdarunavir krka, въведени съвместно с ниска доза ritonavir е посочено в комбинация с други антиретровирусными лекарствени средства за лечение на пациенти с човешкия имунодефицитен вирус (hiv-1 инфекция) . Крка darunavir 400 mg и 800 mg таблетки могат да се използват за осигуряване на подходяща доза, схеми за лечение на ХИВ-1 инфекция при възрастни и педиатрични пациенти на възраст от 3 години и не по-малко от 40 кг телесна маса, които:антиретровирусната терапия (арт)-горна наивност (виж раздел 4. Арт-опитните без съпротива darunavir, свързани с мутации (drv-rams) и които в плазмата на РНК ХИВ-1 < 100 000 копия/мл и броя на cd4+ клетки ≥ 100 клетки х 106/l. Приемане на решение за започване на лечение с darunavir в такива арт-опитни пациенти, генотипическое тестване трябва да се ръководите при използване на darunavir (виж раздели 4. 2, 4. 3, 4. 4 и 5. darunavir 600 мг krka, въведени съвместно с ниска доза ritonavir е посочено в комбинация с други антиретровирусными лекарствени средства за лечение на пациенти с човешкия имунодефицитен вирус (hiv-1 инфекция) . darunavir 600 мг Крка хапчета могат да се използват за осигуряване на подходяща доза схеми (виж раздел 4. 2):за лечение на hiv-1 инфекция като компонент на антиретровирусната терапия (арт)-опитните възрастни пациенти, включително и тези, които са били силно предварително обработени. За лечение на hiv-1 инфекция при педиатрични пациенти на възраст от 3 години и не по-малко от 15 кг телесно тегло. Приемане на решение за започване на лечение с darunavir въведени съвместно с ниска доза ritonavir, задълбочено внимание трябва да бъде отделено на историята на лечението на пациента и характера на мутации, свързани с различни агенти. Генотипического или фенотипического изпитване (ако има такива) и историята на лечение трябва да се използва darunavir.

Darunavir Krka d.d. Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

darunavir krka d.d.

krka, d.d., novo mesto - дарунавир - ХИВ инфекции - Антивирусни средства за системно приложение - 400 мг и 800 мг, покрити с обвивка tabletsdarunavir Крка д. въведена съвместно с ниска доза ritonavir е посочено в комбинация с други антиретровирусными лекарствени средства за лечение на пациенти с човешкия имунодефицитен вирус (hiv-1 инфекция) . darunavir Крка д. съвместно с горивото кобицистат е посочено в комбинация с други антиретровирусными лекарствени средства за лечение на пациенти с човешкия имунодефицитен вирус (ХИВ-1) инфекция при възрастни пациенти (виж раздел 4. darunavir Крка д. 400 mg и 800 mg таблетки могат да се използват за осигуряване на подходяща доза, схеми за лечение на ХИВ-1 инфекция при възрастни и педиатрични пациенти на възраст от 3 години и не по-малко от 40 кг телесна маса, които са:антиретровирусната терапия (арт)-горна наивност (виж раздел 4. Арт-опитните без съпротива darunavir, свързани с мутации (drv-rams) и които в плазмата на РНК ХИВ-1 < 100 000 копия/мл и броя на cd4+ клетки ≥ 100 клетки х 106/l. Приемане на решение за започване на лечение с darunavir в такива арт-опитни пациенти, генотипическое тестване трябва да се ръководите при използване на darunavir (виж раздели 4. 2, 4. 3, 4. 4 и 5. Покрити с филмовата обвивка 600 мг tabletsdarunavir Крка д. въведена съвместно с ниска доза ritonavir е посочено в комбинация с други антиретровирусными лекарствени средства за лечение на пациенти с човешкия имунодефицитен вирус (hiv-1 инфекция) . darunavir Крка д. 600 mg таблетки могат да се използват за осигуряване на подходяща доза схеми (виж раздел 4. 2):за лечение на hiv-1 инфекция като компонент на антиретровирусната терапия (арт)-опитните възрастни пациенти, включително и тези, които са били силно предварително обработени. За лечение на hiv-1 инфекция при педиатрични пациенти на възраст от 3 години и не по-малко от 15 кг телесно тегло. Приемане на решение за започване на лечение с darunavir въведени съвместно с ниска доза ritonavir, задълбочено внимание трябва да бъде отделено на историята на лечението на пациента и характера на мутации, свързани с различни агенти. Генотипического или фенотипического изпитване (ако има такива) и историята на лечение трябва да се използва darunavir.

Symtuza Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

symtuza

janssen-cilag international nv - darunavir, кобицистат, emtricitabine, tenofovir alafenamide - ХИВ инфекции - antivirals for systemic use, antivirals for treatment of hiv infections, combinations - symtuza е показан за лечение на човешкия имунодефицитен вирус тип 1 инфекция (hiv‑1) при възрастни и юноши (на възраст 12 години и повече с тяло тегло поне 40 кг). genotypic testing should guide the use of symtuza.