Cinryze Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

cinryze

takeda manufacturing austria ag - С1 инхибитор (човек) - Ангиоедем, наследствено - С1-инхибитор; в плазмата деривати, лекарства, използвани в присвоите наследствен angioedema - Лечение и предшестваща процедура за предотвратяване на пристъпи на ангиоедем при възрастни, юноши и деца (на 2 и повече години) с наследствен ангиоедем (hae). Рутинна профилактика на оток на Квинке, пристъпи при възрастни, юноши и деца (от 6 години); при тежки и рецидивиращи пристъпи на генетично ангионевротического оток (Хъ), които не понасят или недостатъчно защитени устно предупреждение лечение, или пациенти, които недостатъчно се управляват при повторни остри лечение.

Kisqali Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

kisqali

novartis europharm limited - ribociclib сукцинат - Неоплазми на гърдата - Антинеопластични средства - kisqali е показан за лечение на жени с хормон-рецептор (ч)‑положителен, хорско эпидермическое приемащото устройство 2 фактор на растежа (her2)‑отрицателен локално-напреднал или метастазирал рак на гърдата в комбинация с инхибитор на ароматаза или фулвестрант като източник на ендокринната терапия се основава, или в жени, които са получили до заместителна терапия. В пре‑ или менопауза, ендокринната терапия да се комбинира с lhrh лутеинизиращ хормон освобождаващ хормон (lhrh) агонист.

Ruconest Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

ruconest

pharming group n.v. - Рекомбинантный С1-инхибитор - Ангиоедем, наследствено - drugs used in hereditary angioedema, other hematological agents - ruconest е показан за лечение на остри ангиоедемни пристъпи при възрастни с наследствен ангиоедем (hae), дължащ се на дефицит на c1-естеразен инхибитор.

Tyverb Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

tyverb

novartis europharm limited - лапатиниб - Неоплазми на гърдата - Инхибитори на протеинкиназы - tyverb е показан за лечение на пациенти с рак на гърдата, тумор на които присъства гена her2 и (Еrbв2):в комбинация с капецитабином за лечение на доминиращия или метастатичен заболявания с прогресия след предварително лечение, което трябва да бъде включено антрациклины и таксаны и терапия трастузумабом при метастатическом инсталация;в комбинация с трастузумабом при пациенти с хормон-рецептор-негативна метастазирал заболяване, което прогрессировало по предварителна трастузумаб терапия или терапия в комбинация с химиотерапия;в комбинация с инхибитор на ароматаза, за жени в постменопауза с хормон-рецептор-положителен метастазирал заболяване, в днешно време не са предназначени за химиотерапия. Пациенти в регистрационном проучване по-рано не са били третирани с трастузумабом или инхибитор на ароматаза . Няма данни за ефективността на тази комбинация сравнително трастузумаб в комбинация с инхибитор на ароматаза в тази популация пациенти .

Cymbalta Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

cymbalta

eli lilly nederland b.v. - дулоксетин - anxiety disorders; diabetic neuropathies; depressive disorder, major - psychoanaleptics, - Лечение на тежко депресивно разстройство. Лечение на диабетна периферна невропатична болка. Лечение на генерализирано тревожно разстройство . cymbalta, се посочва в възрастни.

Duloxetine Lilly Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

duloxetine lilly

eli lilly nederland b.v. - дулоксетин - neuralgia; diabetic neuropathies; depressive disorder, major - psychoanaleptics, - Дулоксетин Лили е показан при възрастни за лечение на големи депресивни disordertreatment диабетна периферна нейропатической paintreatment общи disorderduloxetine тревожност Лили, се посочва в възрастни.

Duloxetine Mylan Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

duloxetine mylan

mylan pharmaceuticals limited - дулоксетин - neuralgia; diabetic neuropathies; depressive disorder, major; anxiety disorders - psychoanaleptics, - Лечение на голям депресивен;лечение на диабетна периферна нейропатической на болката, Лечение на генерализирано тревожно разстройство;дулоксетин mylan в определени възрастни.

Duloxetine Zentiva Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

duloxetine zentiva

zentiva, k.s. - дулоксетин - neuralgia; depressive disorder, major; anxiety disorders; diabetes mellitus - Други антидепресанти - Лечение на депресивно разстройство, диабетна невропатична болка, тревожно разстройство. Дулоксетин Зентива се посочва в възрастни.

Tasmar Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

tasmar

viatris healthcare limited - толкапон - Паркинсонова болест - Анти-Паркинсон лекарства, с други агенти на допаминергичните - tasmar е показан в комбинация с levodopa / benserazide или леводопа / carbidopa за употреба при пациенти с леводопа отзивчив идиопатична Паркинсонова болест и моторни колебания, които не са успели да отговорят или са непоносимост на други инхибитори на катехол-О-метилтрансфераза (comt). Поради риск от потенциално смъртоносни, остро увреждане на черния дроб, tasmar не трябва да се разглежда като първа линия-линия терапия за леводопа / бенсеразида или леводопа / карбидопы. С tasmar трябва да се използва само в комбинация с препарати на леводопа / бенсеразида и леводопа / карбидопы, че информацията за назначаването на тези препарати на леводопа и приложими към едновременното прилагане с tasmar.

Inbrija Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

inbrija

acorda therapeutics ireland limited - l-dopa - Паркинсонова болест - Антипаркинсонови лекарства - inbrija е посочено в непостоянно курс на лечение малки вибрации мотор (видео) при възрастни пациенти с болестта на Паркинсон (psu) лечение с леводопа/допа-декарбоксилазы инхибитор.