Diacomit Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

diacomit

biocodex - стирипентол - Миоклонична епилепсия, непълнолетни - Противоэпилептические средства, - diacomit е показан за употреба във връзка с клобазам и валпроат като допълнителна терапия на огнеупорни генерализирани тонично клонични припадъци при пациенти с тежки миоклонични епилепсия в стадий (smei синдром на dravet), чиито припадъци не са адекватно контролиран с клобазам и валпроат.

Insuman Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

insuman

sanofi-aventis deutschland gmbh - insulin human - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Захарен диабет, при който се изисква лечение с инсулин. insuman бързо също е подходящ за лечение на hyperglycaemic кома и кетоацидоза, както и за постигане на предварително, интра - и следоперативни стабилизация при пациенти със захарен диабет.

Insulin Human Winthrop Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

insulin human winthrop

sanofi-aventis deutschland gmbh - insulin human - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Захарен диабет, при който се изисква лечение с инсулин. Инсулин човешки winthrop бързо също е подходящ за лечение на hyperglycaemic кома и кетоацидоза, както и за постигане на предварително, интра - и следоперативни стабилизация при пациенти със захарен диабет.

Abasaglar (previously Abasria) Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

abasaglar (previously abasria)

eli lilly nederland b.v. - инсулин гларжин - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Лечение на захарен диабет при възрастни, юноши и деца на възраст над 2 години.

Apidra Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

apidra

sanofi-aventis deutschland gmbh - инсулин глулизин - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Лечение на възрастни, юноши и деца, шест и повече години с диабет, където се изисква лечение с инсулин.

Movymia Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

movymia

stada arzneimittel ag - терипаратид - Остеопорозата - Калциева хомеостаза - movamy е показан при възрастни. Лечение на остеопороза при жени в постменопауза и при мъже с повишен риск от фрактури. Жени в постменопауза е доказано значително намаляване на честотата на гръбначния и без вертебрални фрактури, но не фрактури. Лечение на остеопороза, свързан с постоянна и системна терапия глюкокортикоидами, при жените и мъжете при повишен риск от фрактури.

Puregon Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

puregon

n.v. organon - фолитропин бета - infertility; hypogonadism - Полови хормони и слиза на половата система, - В женското:puregon се предписват за лечение на безплодие при жените в следните клинични случаи:ановулация (включително поликистозен овариален синдром, ПКЯ) при жени, които безответный за лечение на кломифена цитратом;контролирана овариална хиперстимулация за предизвикване на развитие на множествени фоликули на медикаменти за копиране на софтуер (e. ин витро оплождане / трансплантация на ембриона (ivf/pe), intrafallopian трансфер на гамети (подарък) и интрацитоплазматическая инжектиране на сперматозоиди (icsi)). В мъжки:липсата на сперматогенезата, поради hypogonadotrophic хипогонадизъм.

NovoMix Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

novomix

novo nordisk a/s - инсулин аспарт - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Лечение на захарен диабет.

Levemir Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

levemir

novo nordisk a/s - Инсулин детемир - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Лечение на захарен диабет при възрастни, юноши и деца на възраст над 1 година.

Insulin lispro Sanofi Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

insulin lispro sanofi

sanofi winthrop industrie - инсулин лиспро - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - За лечение на възрастни и деца със захарен диабет, които се нуждаят от инсулин за поддържане на нормална глюкозна хомеостаза. Инсулин лиспро sanofi е показан и за първоначалната стабилизация на захарния диабет.