ЗАКЕО® ЕКСТРА СК България - български - Adama

ЗАКЕО® ЕКСТРА СК

adama - Суспензионен концентат (СК) - 200 г/л азоксистробин + 80 г/л ципроконазол - Фунгициди

МОМЕНТУМ® ЕКСТРА ВГ България - български - Adama

МОМЕНТУМ® ЕКСТРА ВГ

adama - Вододиспергируеми гранули (ВГ) - 250 г/кг фолпет + 500 г/кг фосетил-алуминий - Фунгициди

СЕГУРИС® ЕКСТРА България - български - Adama

СЕГУРИС® ЕКСТРА

adama - Суспензионен концентат (СК) - 100 г/л азоксистробин + 100 г/л изопиразам + 80 г/л ципроконазол - Фунгициди

Humira Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

humira

abbvie deutschland gmbh co. kg - адалимумаб - spondylitis, ankylosing; arthritis, juvenile rheumatoid; uveitis; colitis, ulcerative; psoriasis; arthritis, psoriatic; crohn disease; arthritis, rheumatoid - Имуносупресори - Моля, вижте документа с информация за продукта.

Byfavo Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

byfavo

paion deutschland gmbh - remimazolam besilate - Съзнателно седация - психолептици - remimazolam is indicated in adults for procedural sedation. remimazolam 50 mg is indicated in adults for intravenous induction and maintenance of general anaesthesia.

Topotecan Eagle Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

topotecan eagle

eagle laboratories ltd.    - topotecan (as hydrochloride) - carcinoma; small cell lung carcinoma - Антинеопластични и имуномодулиращи средства - Монотерапията с топотекан е показана за лечение на пациенти с рецидивиращ дребноклетъчен белодробен карцином (sclc), при които повторната терапия с режим от първа линия не се счита за подходяща. Топотекана в комбинация с цисплатином е показан за пациенти с медиална рецидивиращи на шийката на матката след лъчетерапия и за пациенти със състояние на заболявания на wbi . Пациентите с предварително въздействие на цисплатина, се нуждаят от постоянно безплатно лечение на интервал, за да оправдае лечение с комбинация.

Insuman Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

insuman

sanofi-aventis deutschland gmbh - insulin human - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Захарен диабет, при който се изисква лечение с инсулин. insuman бързо също е подходящ за лечение на hyperglycaemic кома и кетоацидоза, както и за постигане на предварително, интра - и следоперативни стабилизация при пациенти със захарен диабет.

Insulin Human Winthrop Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

insulin human winthrop

sanofi-aventis deutschland gmbh - insulin human - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Захарен диабет, при който се изисква лечение с инсулин. Инсулин човешки winthrop бързо също е подходящ за лечение на hyperglycaemic кома и кетоацидоза, както и за постигане на предварително, интра - и следоперативни стабилизация при пациенти със захарен диабет.

Somatropin Biopartners Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

somatropin biopartners

biopartners gmbh - соматропин - Растеж - pituitary and hypothalamic hormones and analogues, somatropin and somatropin agonists - Соматропин biopartners е показан за заместителна терапия на ендогенния растежен хормон при възрастни с детството или възрастни Начало недостиг на хормон на растежа (ДХД). Зряла възраст: пациенти с ДХД в зряла възраст се определят като пациенти с известна хипоталамо-хипофизната патология и не по-малко от един допълнителен известен дефицит на определен хормон на хипофизата, с изключение на пролактин. Тези пациенти трябва да преминат през един динамичен тест, за да се диагностицира или премахване на ДГР. Детски диабет: при пациенти с детския диабет изолиран ДГР (няма доказателства за хипоталамо-гипофизарным заболяване или облъчване на мозъка), две динамично изпитване трябва да се извършва след приключване на растежа, с изключение на тези, които имат ниски нива на инсулин-подобен фактор на растежа-i (ИРФ-i) в концентрации (< -2 стандартни отклонения резултат (cbi)), които могат да бъдат считани за един тест. Точка на прекъсване на захранването, на динамично изпитване трябва да бъде стриктно.

Topotecan Teva Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

topotecan teva

teva b.v. - топотекан - ovarian neoplasms; uterine cervical neoplasms; small cell lung carcinoma - Антинеопластични средства - topotecan monotherapy is indicated for the treatment of: , patients with metastatic carcinoma of the ovary after failure of first line or subsequent therapy;, patients with relapsed small cell lung cancer [sclc] for whom re-treatment with the first-line regimen is not considered appropriate. , Топотекана в комбинация с цисплатином е показан за пациенти с медиална рецидивиращи на шийката на матката след лъчетерапия и за пациенти със състояние на заболявания на wbi . Пациентите с предварително въздействие на цисплатина, се нуждаят от постоянно безплатно лечение на интервал, за да оправдае лечение с комбинация.