Naxcel Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

naxcel

zoetis belgium sa - цефтиофур - Антибактериални средства за системна употреба - pigs; cattle - pigstreatment of bacterial respiratory disease associated with actinobacillus pleuropneumoniae, pasteurella multocida, haemophilus parasuis and streptococcus suis. Лечение на септицемия, полиартрит или полисерозит, свързани с инфекция с streptococcus suis. cattletreatment of acute interdigital necrobacillosis in cattle also known as panaritium or foot rot. Лечение на остър следродитен (пуерперен) метрит при говеда, в случаите, когато лечението с друг антимикробен продукт е неуспешно.

Eurartesim Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

eurartesim

alfasigma s.p.a. - piperaquine tetraphosphate, artenimol - малария - антипротозойни - eurartesim е показан за лечение на неусложнена малария plasmodium falciparum при възрастни, деца и бебета на 6 месеца и повече и с тегло 5 kg или повече. Трябва да се вземат предвид официалните препоръки за правилното използване на малария агенти.

Jetrea Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

jetrea

inceptua ab - ocriplasmin - Ретинални заболявания - Офталмологични - jetrea е показан при възрастни за лечение на vitreomacular тяга (ВМТ), включително когато е свързан с макулна дупка с диаметър по-малко от или равно на 400 микрона.

Zactran Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

zactran

boehringer ingelheim vetmedica gmbh - гамитромицин - Антибактериални средства за системна употреба - cattle; pigs; sheep - cattletreatment и метафилактики говеждо респираторни заболявания (БРД), свързани с mannheimia haemolytica, бактерии pasteurella multocida и histophilus изберете somni. Наличието на болестта в стадото трябва да се установи преди метафилактичната употреба. pigstreatment респираторни заболявания прасета (СР), свързани с actinobacillus плевропневмонии, бактерии pasteurella multocida и haemophilus parasuis и Бордетеллы bronchiseptica. sheeptreatment инфекциозни pododermatitis (копытная гниене), свързани с вирулентным пилей dichelobacter nodosus и fusobacterium necrophorum, които изискват системно лечение.

Ribavirin Mylan (previously Ribavirin Three Rivers) Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

ribavirin mylan (previously ribavirin three rivers)

mylan s.a.s - Рибавирин - Хепатит c, хроничен - Антивирусни средства за системно приложение - ribavirin mylan е показан за лечение на хроничен хепатит С и трябва да се използва само като част от една комбинация режим с Интерферон алфа-2b (възрастни, деца (три години на възраст и стар) и юноши). Монотерапията с рибавирин не трябва да се използва. Няма информация за безопасност или ефикасност при употребата на рибавирин с други форми на интерферон (т.е.. не alfa-2b). Моля, запознайте се и с интерфероном алфа-2b кратка характеристика на продукта (Смпц) за прописывания информация за конкретни продукти. Наивно patientsadult patientsribavirin mylan в посочения в комбинация с интерфероном алфа-2b, за лечение на възрастни пациенти с всички видове хроничен хепатит С, освен генотип 1, по-рано не се обработват, без декомпенсации на черния дроб, с високо ниво на аланинаминотрансферазы (alt), които са положителни за суроватъчен хепатит С вирус (hcv) РНК. Децата и adolescentsribavirin mylan в е посочено в режим комбинация с интерфероном алфа-2b, за лечение на деца и юноши на възраст три и повече години, които имат всички видове на хроничен хепатит С, освен генотип 1, по-рано не се обработват, без черния дроб декомпенсация, и които са положителни в кръвния серум РНК на hcv. Решението да не се отлага лечението до зряла възраст, е важно да се отчете, че комбинираната терапия предизвиква забавяне на растежа . Обратимостта на инхибиране на растежа на доверие. Решението трябва да бъде взето на индивидуална основа (виж раздел 4. По-рано лечението-отказ patientsadult patientsribavirin mylan в посочения в комбинация с интерфероном алфа-2b, за лечение на възрастни пациенти с хроничен хепатит С, които преди това са отговаряли (с нормализиране alt в края на лечението) с интерфероном Алфа под формата на монотерапии, но в последствие рецидив.

Velactis Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

velactis

ceva santé animale - каберголин - Инхибитори на пролактин пикочно-половата выделительную система и полови хормони, други gynecologicals - За използване на програмата за управление на стадо млечни крави като помощно средство при остри вытереться за сметка на намаляване на производството на мляко:намаляване на изтичане на мляко при сушене;намаляване на риска от инфекция на гърдата в сухостойный период;облекчаване на дискомфорт.

Insuman Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

insuman

sanofi-aventis deutschland gmbh - insulin human - Захарен диабет - Лекарства, използвани при диабет - Захарен диабет, при който се изисква лечение с инсулин. insuman бързо също е подходящ за лечение на hyperglycaemic кома и кетоацидоза, както и за постигане на предварително, интра - и следоперативни стабилизация при пациенти със захарен диабет.

Intrinsa Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

intrinsa

warner chilcott uk ltd. - Тестостеронът - Сексуални дисфункции, психологически - Полови хормони и слиза на половата система, - intrinsa е показан за лечение на сексуално разстройство hypoactive желание (hsdd) в двустранно oophorectomised и hysterectomised (оперативно индуцираната менопауза) жени получаване съпътстващо естроген терапия.

Livensa Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

livensa

warner chilcott  deutschland gmbh - Тестостеронът - Сексуални дисфункции, психологически - Полови хормони и слиза на половата система, - livensa е показан за лечение на сексуално разстройство hypoactive желание (hsdd) в двустранно oophorectomised и hysterectomised (оперативно индуцираната менопауза) жени получаване съпътстващо естроген терапия.

Tulissin Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

tulissin

virbac s.a. - тулатромицин - Антибактериални средства за системна употреба - cattle; pigs; sheep - cattle: treatment and metaphylaxis of bovine respiratory disease (brd) associated with mannheimia haemolytica, pasteurella multocida, histophilus somni and mycoplasma bovis susceptible to tulathromycin. Наличието на болестта в стадото трябва да бъде установено преди метафилактичното лечение. treatment of infectious bovine keratoconjunctivitis (ibk) associated with moraxella bovis susceptible to tulathromycin. pigs: treatment and metaphylaxis of swine respiratory disease (srd) associated with actinobacillus pleuropneumoniae, pasteurella multocida, mycoplasma hyopneumoniae, haemophilus parasuis and bordetella bronchiseptica susceptible to tulathromycin. Наличието на болестта в стадото трябва да бъде установено преди метафилактичното лечение. the product should only be used if pigs are expected to develop the disease within 2–3 days. Овца: лечение на ранните стадии на инфекцията pododermatitis (копытная гниене), свързани с вирулентным пилей dichelobacter nodosus, които изискват системно лечение.