Sancuso Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

sancuso

kyowa kirin holdings b.v. - гранисетрон - vomiting; cancer - Антиеметични и antinauseants, , серотонин (5ht3) антагонисти - Предотвратяване на гадене и повръщане при пациенти, получаващи умерено или силно еметогенна химиотерапия, със или без цисплатин, в продължение на до пет последователни дни. sancuso може да се използва при пациенти, приемащи първия курс химиотерапия или при пациенти, които преди това са получавали химиотерапия.

Busilvex Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

busilvex

pierre fabre medicament - бусулфан - Трансплантация на хематопоетични стволови клетки - Антинеопластични средства - busilvex следвани от циклофосфамид (bucy2) е посочено като кондициониране лечение преди конвенционалната хематопоетична прогениторна клетъчна трансплантация (hpct) при възрастни пациенти, когато комбинацията се счита за най-добрите налични опцията. busilvex след флударабина (fb) е показан за лечение на климатик преди трансплантация на хемопоетични стволови клетки за трансплантация (hpct) при възрастни пациенти, които са кандидати за намаляване на интензивността на климатик (Рик) режим на. busilvex след това циклофосфамид (bucy4) или мелфалан (bumel) е показан за лечение на климатик пред конвенционалните трансплантация на хемопоетични стволови клетки при трансплантация на малки пациенти.

Busulfan Fresenius Kabi Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

busulfan fresenius kabi

fresenius kabi deutschland gmbh - бусулфан - Трансплантация на хематопоетични стволови клетки - Алкил сулфонати - Бусулфан Фрезениус Йоана последвано от циклофосфамид (bucy2) е посочено като кондициониране лечение преди конвенционалната хематопоетична прогениторна клетъчна трансплантация (hpct) при възрастни пациенти, когато комбинацията се счита за най-добрите налични опцията. Бусульфан Фрезениус Каби след това циклофосфамид (bucy4) или мелфалан (bumel) е показан за лечение на климатик пред конвенционалните трансплантация на хемопоетични стволови клетки при трансплантация на малки пациенти.

Emend Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

emend

merck sharp & dohme b.v. - Апрепитант - vomiting; postoperative nausea and vomiting; cancer - Антиеметични и antinauseants, - emend 40 mg твърди капсули е показан за профилактика на постоперативно гадене и повръщане (ponv) при възрастни. Да се направят промени и се предлага под формата на капсули по 80 mg и 125 мг твърд за предотвратяване на гадене и повръщане при високо и умерено emetogenic рак на химиотерапия при възрастни и юноши на 12 години (виж отделно описание на характеристиките на продукта). Да се направят промени и 165 mg твърди капсули за профилактика на остра и отсроченной на гадене и повръщане при високо emetogenic на рак с химиотерапия на базата на цисплатина при възрастни и профилактика на гадене и повръщане, свързани с умерено emetogenic рак на химиотерапия при възрастни. Да се направят промени и се предлага под формата на прах за устната спиране за предотвратяване на гадене и повръщане при високо и умерено emetogenic рак на химиотерапия при бебета, малки деца и бебета на възраст от 6 месеца до 12 години. Да се направят промени на 80 mg, 125 mg 165 mg твърди капсули и да се направят промени на прах за устната суспензия са в състава на комплексната терапия.

Aloxi Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

aloxi

helsinn birex pharmaceuticals ltd. - палоносетрон хидрохлорид - vomiting; cancer - Антиеметични и antinauseants, , серотонин (5ht3) антагонисти - aloxi показан при възрастни за профилактика на остра гадене и повръщане, свързани с много emetogenic рак, химиотерапия,профилактика на гадене и повръщане, свързани с умерено emetogenic рак на химиотерапия. aloxi е посочено в педиатрични пациенти на 1 месец и по-възрастни:за профилактика на остра гадене и повръщане, свързани с много emetogenic рак, химиотерапия и профилактика на гадене и повръщане, свързани с умерено emetogenic рак на химиотерапия.

Palonosetron Accord Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

palonosetron accord

accord healthcare s.l.u. - palonosetron - vomiting; nausea; cancer - Антиеметични и antinauseants, - palonosetron съгласие показан при възрастни за профилактика на остра гадене и повръщане, свързани с много emetogenic рак, химиотерапия,профилактика на гадене и повръщане, свързани с умерено emetogenic рак на химиотерапия. palonosetron съгласие, се посочва в педиатрични пациенти на 1 месец и по-възрастни:за профилактика на остра гадене и повръщане, свързани с много emetogenic рак, химиотерапия и профилактика на гадене и повръщане, свързани с умерено emetogenic рак на химиотерапия.

Palonosetron Hospira Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

palonosetron hospira

pfizer europe ma eeig - палоносетрон хидрохлорид - nausea; vomiting; cancer - Антиеметични и antinauseants, - palonosetron приключване на дефлация подкрепиха показан при възрастни за профилактика на остра гадене и повръщане, свързани с много emetogenic рак, химиотерапия;профилактика на гадене и повръщане, свързани с умерено emetogenic рак на химиотерапия. palonosetron приключване на дефлация подкрепени е посочено в педиатрични пациенти на 1 месец и по-възрастни:за профилактика на остра гадене и повръщане, свързани с много emetogenic рак, химиотерапия и профилактика на гадене и повръщане, свързани с умерено emetogenic рак на химиотерапия.

Temomedac Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

temomedac

medac gesellschaft für klinische spezialpräparate mbh - темозоломид - glioma; glioblastoma - Антинеопластични средства - temomedac твърди капсули е показан за лечение на възрастни пациенти с идентифицирана за първи път мультиформной глиобластомы едновременно с лъчетерапия (ЛТ) и след като монотерапии лечение;деца на възраст от три години, юноши и възрастни пациенти с малигнен глиомой, като мултиформен глиобластома или анапластическая астроцитома, с участието на рецидив или прогресия на заболяването след стандартна терапия.

Temozolomide Accord Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

temozolomide accord

accord healthcare s.l.u. - темозоломид - glioma; glioblastoma - Антинеопластични средства - За лечение на възрастни пациенти с новодиагностициран мултиформен глиобластом едновременно с лъчетерапия (rt) и впоследствие като монотерапия. За лечение на деца на възраст от три години, юноши и възрастни пациенти с малигнен глиомой, като мултиформен глиобластома или анапластическая астроцитома, с участието на рецидив или прогресия на заболяването след стандартна терапия.

Temozolomide Hexal Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

temozolomide hexal

hexal ag - темозоломид - glioma; glioblastoma - Антинеопластични средства - За лечение на възрастни пациенти с новодиагностициран мултиформен глиобластом едновременно с лъчетерапия (rt) и впоследствие като монотерапия. За лечение на деца на възраст от три години, юноши и възрастни пациенти с малигнен глиомой, като мултиформен глиобластома или анапластическая астроцитома, с участието на рецидив или прогресия на заболяването след стандартна терапия.