Suprelorin Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

suprelorin

virbac s.a. - дезлорелин ацетат - Хипофизни и хипоталамични хормони и аналози - dogs; ferrets - За предизвикване на временно безплодие при здрави, цели, сексуално зрели мъжки кучета и порове.

Pergoveris Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

pergoveris

merck europe b.v.  - follitropin alfa, lutropin alfa - Безплодие, Женски - Полови хормони и слиза на половата система, - pergoveris е показан за стимулиране на развитието на фоликулите при жени с тежка лутеинизиращ хормон (lh) и фоликулостимулиращия хормон дефицит. В клинични проучвания, при тези пациенти са били идентифицирани ендогенен нивото на серумните нива на lh < 1. 2 iu / l.

Fertavid Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

fertavid

merck sharp & dohme b.v.  - фолитропин бета - infertility; hypogonadism - Полови хормони и слиза на половата система, - В женското:fertavid е показан за лечение на безплодие при жените в следните клинични случаи:ановулация (включително поликистоза на яйчниците заболяване, концепцията пбвп) при жени, които не са били поддающаяся лечение с clomifene citratecontrolled овариална хиперстимулация за предизвикване на развитие на множествени фоликули на медикаменти за копиране на софтуер [електронен. ин витро оплождане/трансплантация на ембриона (ivf/pe), гаметы рамките на маточната предаване (подарък) и интрацитоплазматическая инжектиране на сперматозоиди (icsi). В мъжки:липсата на сперматогенезата, поради hypogonadotrophic хипогонадизъм.

Intrinsa Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

intrinsa

warner chilcott uk ltd. - Тестостеронът - Сексуални дисфункции, психологически - Полови хормони и слиза на половата система, - intrinsa е показан за лечение на сексуално разстройство hypoactive желание (hsdd) в двустранно oophorectomised и hysterectomised (оперативно индуцираната менопауза) жени получаване съпътстващо естроген терапия.

Livensa Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

livensa

warner chilcott  deutschland gmbh - Тестостеронът - Сексуални дисфункции, психологически - Полови хормони и слиза на половата система, - livensa е показан за лечение на сексуално разстройство hypoactive желание (hsdd) в двустранно oophorectomised и hysterectomised (оперативно индуцираната менопауза) жени получаване съпътстващо естроген терапия.

Topotecan Eagle Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

topotecan eagle

eagle laboratories ltd.    - topotecan (as hydrochloride) - carcinoma; small cell lung carcinoma - Антинеопластични и имуномодулиращи средства - Монотерапията с топотекан е показана за лечение на пациенти с рецидивиращ дребноклетъчен белодробен карцином (sclc), при които повторната терапия с режим от първа линия не се счита за подходяща. Топотекана в комбинация с цисплатином е показан за пациенти с медиална рецидивиращи на шийката на матката след лъчетерапия и за пациенти със състояние на заболявания на wbi . Пациентите с предварително въздействие на цисплатина, се нуждаят от постоянно безплатно лечение на интервал, за да оправдае лечение с комбинация.

CEVAC MD HVT suspension and solvent for suspension for injection for chickens 2000 - 8000 PFU България - български - БАБХ (Българска агенция по безопасност на храните)

cevac md hvt suspension and solvent for suspension for injection for chickens 2000 - 8000 pfu

Сева Анимал Хелт България ЕООД - Вирусът на херпес Турция (ХВТ, Марек,вирусни заболявания и), 3 серотипа, щама на файлова система-126 - суспензия и разтворител за инжекционна суспензия - 2000 - 8000 pfu - пилета

NOBILIS RISMAVAC CA 126 България - български - БАБХ (Българска агенция по безопасност на храните)

nobilis rismavac ca 126

intervet international b.v - Вирусът на херпес пилета, на живо, щам ХВН -988 (mdas серотип 1), Турция херпес вирус, жив щам на файлова система-126 (серотип 3 ХВТ) - инжекционна суспензия - ≥ 3,0 log 10 pfu; ≥ 3,0 log 10 pfu - пилета

Topotecan Actavis Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

topotecan actavis

actavis group ptc ehf - топотекан - uterine cervical neoplasms; small cell lung carcinoma - Антинеопластични средства - topotecan монотерапия е показан за лечение на пациенти с рецидив дребноклетъчен белодробен карцином [sclc] за когото ре-лечение с режим на първия ред не се счита подходящо. Топотекана в комбинация с цисплатином е показан за пациенти с медиална рецидивиращи на шийката на матката след лъчетерапия и за пациенти със състояние на заболявания на wbi . Пациентите с предварително въздействие на цисплатина, се нуждаят от постоянно безплатно лечение на интервал, за да оправдае лечение с комбинация.

Ovitrelle Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

ovitrelle

merck europe b.v. - хориогонадотропин алфа - anovulation; reproductive techniques, assisted; infertility, female - Полови хормони и слиза на половата система, - ovitrelle е показан при лечението на:жените, подложени на суперовуляции до асистирана репродукция като ин витро оплождане (ivf): ovitrelle се инжектира, за да се задейства окончателното съзряване на фоликула и luteinisation след стимулация на фоликуларен растеж;овулация или олиго-овуляторной жени: ovitrelle предписват предизвика овулация и luteinisation в овулация или олиго-овулация при пациенток след стимулация на фоликуларен растеж.