Zavesca Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

zavesca

janssen cilag international nv - миглустат - gaucher disease; niemann-pick diseases - Други стомашно-чревния тракт и обмяната на веществата средства, - zavesca е показан за перорално лечение на възрастни пациенти с лека до умерена форма на болестта на Гоше. zavesca може да се използва само при лечение на пациенти, при които ензимната заместителна терапия е неподходяща. zavesca е показан за лечение на напредват неврологични прояви при пациенти, възрастни и педиатрични пациенти с Ниманна-Пик тип С, болестта на.

Clopidogrel BMS Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

clopidogrel bms

bristol-myers squibb pharma eeig - clopidogrel (as hydrogen sulfate) - stroke; peripheral vascular diseases; myocardial infarction; acute coronary syndrome - Антитромботични агенти - Клопидогрел е показан за възрастни за профилактика на атеротромботических събития:- пациенти, страдащи от инфарктом инфаркт (от няколко дни до по-малко от 35 дни), исхемичен инсулт (от 7 дни до по-малко от 6 месеца) или установена заболяване на периферните артерии. - Пациенти, страдащи от остър коронарным синдром:без вдигане на сегмента st остър коронарный синдром (нестабилна стенокардия или не-q-инфарктом на миокарда), включително пациенти, подложени на поставянето на стента след чрескожного коронарна интервенция, в комбинация с ацетилсалицилова киселина (ask). Възхода на сегмента st остър инфаркт на миокарда, в комбинация с ВЪЗХОДЯЩО в лечението на пациенти, които имат право на тромболитической терапия.

Slenyto Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

slenyto

rad neurim pharmaceuticals eec sarl - мелатонин - sleep initiation and maintenance disorders; autistic disorder - психолептици - slenyto е показан за лечение на безсъние у деца и юноши на възраст 2-18 с разстройство от аутистичния спектър (asd) и / или smith-magenis синдром, когато сън хигиенни мерки са били недостатъчни.

Yargesa Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

yargesa

piramal critical care b.v. - миглустат - Болест на Гоше - Други стомашно-чревния тракт и обмяната на веществата средства, - yargesa е показан за перорално лечение на възрастни пациенти с лека до умерена тип 1 болест на Гоше . yargesa може да се използва само за лечение на пациенти, за които заместителна ферментная терапия не е подходяща. yargesa е показан за лечение на напредват неврологични прояви при пациенти, възрастни и педиатрични пациенти с болест на Ниманна-Пик тип с .

Miglustat Gen.Orph Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

miglustat gen.orph

gen.orph - миглустат - Болест на Гоше - Други стомашно-чревния тракт и обмяната на веществата средства, - miglustat gen. orph е показан за перорално лечение на възрастни пациенти с лека до умерена болест на Гоше тип 1. miglustat Поколение. К. ruf може да се използва само за лечение на пациенти, за които ферментозаместительная терапия не е подходяща. miglustat gen. orph-това е показан за лечение на неврологични прояви при пациенти, възрастни и педиатрични пациенти с болест на Ниманна-Пик тип с .

Miglustat Dipharma Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

miglustat dipharma

dipharma arzneimittel gmbh - миглустат - Болест на Гоше - Други продукти на храносмилателния тракт и метаболизма - miglustat dipharma е показан за перорално лечение на възрастни пациенти с лека до умерена тип 1 болест на Гоше . miglustat dipharma може да се използва само за лечение на пациенти, за които заместителна ферментная терапия не е подходяща. miglustat dipharma е показан за лечение на напредват неврологични прояви при пациенти, възрастни и педиатрични пациенти с болест на Ниманна-Пик тип с .