Simparica Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

simparica

zoetis belgium sa - sarolaner - Ектопаразитициди за системна употреба - Кучета - За лечение на инфекции с кърлежи (dermacentor reticulatus, ixodes hexagonus, ixodes ricinus и rhipicephalus sanguineus). Ветеринарният лекарствен продукт има незабавна и устойчива активност за убиване на кърлежи най-малко 5 седмици. За лечението на инфекции с бълхи (ctenocephalides felis и ctenocephalides canis). Ветеринарният лекарствен продукт има незабавна и устойчива активност срещу убийство на бълхи срещу нови инфекции най-малко 5 седмици. Ветеринарният лекарствен продукт може да бъде използван като част от терапевтична стратегия за борба с дерматит на алергията на бълхи (fad). За лечение на саркоптоза (sarcoptes scabiei). За лечение на инфекции с ухапвания от уши (otodectes cynotis). За лечение на демодикоза (demodex canis). Бълхи и кърлежи трябва да се прикрепят към гостоприемника и да започнат хранене, за да бъдат изложени на активното вещество.

Activyl Tick Plus Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

activyl tick plus

intervet international bv - indoxacarb, permethrin - перметрин, комбинации, ectoparasiticides за външно приложение, включително. инсектициди - Кучета - Лечение на инфестации с бълхи (ctenocephalides felis); продуктът има устойчива инсектицидна ефикасност до 4 седмици срещу ctenocephalides felis. Продуктът има устойчива акарицидна ефикасност до 5 седмици срещу ixodes ricinus и до 3 седмици срещу rhipicephalus sanguineus. Едно лечение осигурява репелентна (анти-хранеща) активност срещу пясъчни мухи (phlebotomus perniciosus) за период до 3 седмици.

Clopidogrel Teva Pharma B.V. Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

clopidogrel teva pharma b.v.

teva pharma b.v.  - clopidogrel (as hydrobromide) - peripheral vascular diseases; acute coronary syndrome; myocardial infarction; stroke - Антитромботични агенти - Предотвратяване на атеротромботических eventsclopidogrel е показан при възрастни пациенти, страдащи инфарктом инфаркт (от няколко дни до по-малко от 35 дни), исхемичен инсулт (от 7 дни до по-малко от 6 месеца) или установена заболяване на периферните артерии;при възрастни пациенти, страдащи от остър коронарным синдром: без възхода на сегмента st остър коронарный синдром (нестабилна стенокардия или не-q-инфаркт на миокарда), включително и на пациенти, подложени на стентирование след чрескожного коронарна интервенция, в комбинация с ацетилсалицилова киселина (ask);изместване на сегмента st остър инфаркт на миокарда, в комбинация с ВЪЗХОДЯЩО в лечението на пациенти, които имат право на тромболитической терапия. Предотвратяване на атеротромботических и тромбоемболични събития при предсърдно fibrillationin възрастни пациенти с фибрилляцией мъждене, които имат поне един рисков фактор за развитие на съдови събития, не са подходящи за лечение На витамин к антагонисти (ВКА) и които имат по-нисък риск от кървене, клопидогрел е показан в комбинация с ВЪЗХОДЯЩО за профилактика атеротромботических и тромбоемболични събития, включително инсулт.

Credelio Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

credelio

elanco gmbh - lotilaner - ectoparasiticides за подаване на заявления, Изоксазолинов - dogs; cats - За лечение на бълхи и кърлежи паразитози. Бълхи и кърлежи трябва да се прикрепят към гостоприемника и да започнат хранене, за да бъдат изложени на активното вещество. Ветеринарният лекарствен продукт може да бъде използван като част от стратегия за лечение на алергичен дерматит от бълхи (fad). dogsthis ветеринарни лекарствени продукт осигурява незабавно и трайно убие активност в рамките на 1 месец от бълхи (ctenocephalides Фелиз и c. Канис) и червеи (rhipicephalus sanguineus, иксодовых рициново, аз. hexagonus и dermacentor reticulatus). catsthis ветеринарни лекарствени продукт осигурява незабавно и трайно убива активността на 1 месец срещу бълхи (ctenocephalides Фелиз и c. Голям psa) и кърлежи (иксодовые рициново).

Bravecto Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

bravecto

intervet international b.v - fluralaner - ectoparasiticides за подаване на заявления, Изоксазолинов - dogs; cats - Куче:- за лечение на кърлежи и бълхи паразитози;продукт може да се използва като част от стратегията на лечение за контрол на бълхи дерматит алергии (УСР). - За лечение на demodectic краста, причинена от демодекс канис;- за лечение на саркоптозом (sarcoptes болест ВДП. канис) инфекция. - for reduction of the risk of infection with babesia canis canis via transmission by dermacentor reticulatus. [chewable tablets only]cats:- for the treatment of tick and flea infestations;the product can be used as part of a treatment strategy for the control of flea allergy dermatitis (fad). - За лечение на вредители с ушни кърлежи (otodectes cynotis).

Stronghold Plus Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

stronghold plus

zoetis belgium sa - selamectin, sarolaner - Антипаразитни средства, инсектициди и репеленти, макроциклических лактони , комбинации - Котки - За котки със или в риск от смесени паразитни инфестации от кърлежи и бълхи, въшки, акари, гастроинтестинални нематоди или сърдечни червеи. Ветеринарният лекарствен продукт е показан изключително, когато се използва срещу кърлежи и един или повече от другите целеви паразити е показан едновременно.

MiPet Easecto Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

mipet easecto

zoetis belgium sa - sarolaner - Ектопаразитициди за системна употреба - Кучета - За лечение на кърлеж вредители (dermacentor reticulatus, кърлежи ixodes hexagonus,rhipicephalus sanguineus и Иксодовых рициново). Ветеринарният лекарствен продукт има незабавна и устойчива активност за убиване на кърлежи най-малко 5 седмици. За лечението на инфекции с бълхи (ctenocephalides felis и ctenocephalides canis). Ветеринарният лекарствен продукт има незабавна и устойчива активност срещу убийство на бълхи срещу нови инфекции най-малко 5 седмици. Ветеринарният лекарствен продукт може да бъде използван като част от терапевтична стратегия за борба с дерматит на алергията на бълхи (fad). За лечение на саркоптоза (sarcoptes scabiei). За лечение на инфекции с ухапвания от уши (otodectes cynotis). За лечение на демодикоза (demodex canis). Бълхи и кърлежи трябва да се прикрепят към гостоприемника и да започнат хранене, за да бъдат изложени на активното вещество.

Felisecto Plus Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

felisecto plus

zoetis belgium sa - selamectin, sarolaner - Антипаразитни продукти, инсектициди и репеленти - Котки - За котки със или в риск от смесени паразитни инфестации от кърлежи и бълхи, въшки, акари, гастроинтестинални нематоди или сърдечни червеи. Ветеринарният лекарствен продукт е показан изключително, когато се използва срещу кърлежи и един или повече от другите целеви паразити е показан едновременно.

Felpreva Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

felpreva

vétoquinol sa - emodepside, praziquantel, tigolaner - Антгельминтики, - Котки - for cats with, or at risk from, mixed parasitic infestations. the veterinary medicinal product is exclusively indicated when ectoparasites, cestodes and nematodes are targeted at the same time.

NexGard Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

nexgard

boehringer ingelheim vetmedica gmbh - afoxolaner - Изоксазолинов, ectoparasiticides за подаване на заявления, - Кучета - Лечение на инвазия на бълхи при кучета (ctenocephalides Фелиз и c. канис) в продължение на най-малко 5 седмици. Продуктът може да се използва като част от терапевтична стратегия за контрол на алергичен дерматит от бълхи (fad). Лечение на нападения от кърлежи при кучета (dermacentor reticulatus, иксодовых рициново, кърлежи ixodes hexagonus, rhipicephalus sanguineus). Една обработка убива кърлежи в продължение на един месец. Бълхи и кърлежи трябва да се прикрепят към гостоприемника и да започнат хранене, за да бъдат изложени на активното вещество. Лечение demodectic краста (причинена от демодекс канис). Лечение саркоптозом (болест, причинена от sarcoptes var. Голямо Куче).