Elocom 0,1 % cream България - български - Изпълнителна агенция по лекарствата

elocom 0,1 % cream

Мерк Шарп и Доум България ЕООД - Мометазон - 0,1 % cream

Elocom 0,1% ointment България - български - Изпълнителна агенция по лекарствата

elocom 0,1% ointment

Мерк Шарп и Доум България ЕООД - Мометазон - 0,1% ointment

Elocom 0,1% cutaneous solution България - български - Изпълнителна агенция по лекарствата

elocom 0,1% cutaneous solution

Мерк Шарп и Доум България ЕООД - Мометазон - 0,1% cutaneous solution

Elocta Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

elocta

swedish orphan biovitrum ab (publ) - ефмороктоког алфа - Хемофилия А - Антихеморагични - Лечение и профилактика на кървене при пациенти с хемофилия А (дефицит на вроден дефицит на фактор vІІІ). elocta може да се използва за всички възрастови групи.

Melosus Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

melosus

cp-pharma handelsgesellschaft mbh - мелоксикам - Мускулно-скелетна система - dogs; cats; guinea pigs - Куче:намаляване на възпалението и болката при остри и хронични опорно-двигателния апарат при кучета. Котки:облекчаване на лека до умерена постоперативна болка и възпаление след хирургични интервенции при котки, e. ортопедия и хирургия на меките тъкани . Намаляване на болката и възпалението при хронични заболявания на опорно-двигателния апарат при котки. Морските свинчета са:облекчаване на лека до умерена постоперативна болка, свързани с хирургия на меките тъкани, като например кастрация на мъжки.

Aclasta Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

aclasta

sandoz pharmaceuticals d.d. - золедронова киселина - osteoporosis; osteitis deformans; osteoporosis, postmenopausal - Лекарства за лечение на костни заболявания - treatment of osteoporosis: , in post-menopausal women;, in men; , at increased risk of fracture, including those with a recent low-trauma hip fracture. Лечение на остеопороза, свързан с дългосрочен системна глюкокортикоидной терапия при жените в менопауза и при мъже с повишен риск от фрактури. Лечение на болест на paget на костите.

Atriance Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

atriance

sandoz pharmaceuticals d.d. - неларабин - Прекурсорна Т-клетъчна лимфобластна левкемия-лимфом - Антинеопластични средства - nelarabine е показан за лечение на пациентите с т-клетъчен остър лимфобластным левкемия (Т-ол) и т-клетъчна лимфоцитна лимфом (Т-ЛБЛ), чието заболяване не се отговаря, или се е появил рецидив след лечение с най-малко два режима на химиотерапия. due to the small patient populations in these disease settings, the information to support these indications is based on limited data.

Hycamtin Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

hycamtin

sandoz pharmaceuticals d.d. - топотекан - ovarian neoplasms; uterine cervical neoplasms; small cell lung carcinoma - Антинеопластични средства - hycamtin капсули са посочени като монотерапия за лечение на възрастни пациенти с рецидив дребноклетъчен рак на белия дроб (sclc) за когото ре-лечение с режим на първия ред не се счита подходящо. Топотекан е показан за лечение на пациенти с метастазирал рак на яйчниците, след неуспех на първа линия или последваща терапия. hycamtin капсули са посочени като монотерапия за лечение на възрастни пациенти с рецидив дребноклетъчен рак на белия дроб (sclc) за когото ре-лечение с режим на първия ред не се счита подходящо.

Rivastigmine 1 A Pharma Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

rivastigmine 1 a pharma

1 a pharma gmbh - ривастигмин - alzheimer disease; dementia; parkinson disease - psychoanaleptics, - Симптоматично лечение на лека до умерено тежка деменция от Алцхаймер. Симптоматично лечение на лека до умерено тежка деменция при пациенти с идиопатична болест на Паркинсон.