MULTIMIN solution for injection for cattle България - български - БАБХ (Българска агенция по безопасност на храните)

multimin solution for injection for cattle

warburton technology - zinc, manganese, copper, selenium - инжекционен разтвор - 60 mg, 10 mg, 15 mg, 5 mg/ml - говеда

CESTEM  Flavoured tablets for medium and small dogs България - български - БАБХ (Българска агенция по безопасност на храните)

cestem flavoured tablets for medium and small dogs

Сева Анимал Хелт България ЕООД - Фебантел; Пирантел (като эмбоната); Празиквантел - таблетка - 150 mg/таблетка; 50 mg/таблетка; 50 mg/таблетка - кучета

Equip WNV (previously Duvaxyn WNV) Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

equip wnv (previously duvaxyn wnv)

zoetis belgium sa - инактивиран вирус на Западен Нил, щам vm-2 - Имунологични средства за еднокопитни животни - Коне - За активна имунизация на коне на възраст шест месеца и повече срещу болест на Западно-Нил-вирус чрез намаляване на броя на виремичните коне.

Simparica Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

simparica

zoetis belgium sa - sarolaner - Ектопаразитициди за системна употреба - Кучета - За лечение на инфекции с кърлежи (dermacentor reticulatus, ixodes hexagonus, ixodes ricinus и rhipicephalus sanguineus). Ветеринарният лекарствен продукт има незабавна и устойчива активност за убиване на кърлежи най-малко 5 седмици. За лечението на инфекции с бълхи (ctenocephalides felis и ctenocephalides canis). Ветеринарният лекарствен продукт има незабавна и устойчива активност срещу убийство на бълхи срещу нови инфекции най-малко 5 седмици. Ветеринарният лекарствен продукт може да бъде използван като част от терапевтична стратегия за борба с дерматит на алергията на бълхи (fad). За лечение на саркоптоза (sarcoptes scabiei). За лечение на инфекции с ухапвания от уши (otodectes cynotis). За лечение на демодикоза (demodex canis). Бълхи и кърлежи трябва да се прикрепят към гостоприемника и да започнат хранене, за да бъдат изложени на активното вещество.

Suvaxyn CSF Marker Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

suvaxyn csf marker

zoetis belgium sa - live recombinant e2 gene-deleted bovine viral diarrhoea virus containing classical swine fever virus e2 gene (cp7_e2alf) - live viral vaccines, immunologicals for suidae - Прасета - За активна имунизация на свинете с 7 седмична възраст и по-нататък, за да се предотврати смъртността и намаляване на инфекции и заболявания, причинени от вируса на класическата чума свинете (csfv). onset of immunity: 14 days after vaccinationduration of immunity: at least 6 months after vaccinationfor active immunisation of breeding females to reduce transplacental infection caused by csfv. onset of immunity: 21 days after vaccinationduration of immunity has not been demonstrated.

Suvaxyn PCV Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

suvaxyn pcv

zoetis belgium sa - свински цирковирусен рекомбинантен вирус (cpcv) 1-2, инактивиран - Имунологични - Свине (прасета) - Активна имунизация на свинете, на възраст над три седмици срещу свинският цирковирус тип 2 (pcv2) за намаляване на вирусния товар в кръвта и лимфоидната тъкан, а също и на поражението в от лимфоидни тъкани, свързани с ЦВС2 инфекция, както и за намаляване на клиничните симптоми, включително загуба на тегло дневно, а смъртността, свързана с след отбиване на мультисистемное синдром губи.

Suvaxyn PRRS MLV Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

suvaxyn prrs mlv

zoetis belgium sa - Модифициран жив свински респираторен и репродуктивен синдром вирус - immunologicals for suidae, live viral vaccines - Прасета - За активна имунизация на клинично здрави прасета от 1 ден възрастта на свински респираторно и репродуктивен синдром на прасета (РРСС) вирус на замърсената околна среда, намаляване на виремии и носа избледняват, причинени от инфекция с европейски щамове на вируса репродуктивно-синдром на респираторно прасета (Генотип 1). Плъхове за угояване: Освен това се демонстрира, че ваксинирането на серонегативни 1-дневни прасенца значително намалява лезиите на белите дробове срещу провокация, приложена 26 седмици след ваксинацията. Ваксинацията серонегативных 2-седмична прасенца е доказано, да се намали значително увреждане на белите дробове и устната отделят от заразяване прилага на 28 дни и 16 седмици след ваксинация. Ремонтни прасета и свине-майки: освен това, преди бременността ваксинация клинично здрави прасенца и свине майки, или серопозитивный или серонегативный е доказано, че намаляване на трансплацентарных инфекция, причинена от вирус репродуктивно-синдром на респираторно прасета-по време на третия триместър на бременността, за да се намали свързаното с това негативно влияние върху репродуктивность (намаляване на появата на мертворожденных, пятачка вирусемии при раждане и при отъеме, от белодробни лезии и понижиш твоя вирусен товар в белите дробове при свинете при отъеме).

MiPet Easecto Европейски съюз - български - EMA (European Medicines Agency)

mipet easecto

zoetis belgium sa - sarolaner - Ектопаразитициди за системна употреба - Кучета - За лечение на кърлеж вредители (dermacentor reticulatus, кърлежи ixodes hexagonus,rhipicephalus sanguineus и Иксодовых рициново). Ветеринарният лекарствен продукт има незабавна и устойчива активност за убиване на кърлежи най-малко 5 седмици. За лечението на инфекции с бълхи (ctenocephalides felis и ctenocephalides canis). Ветеринарният лекарствен продукт има незабавна и устойчива активност срещу убийство на бълхи срещу нови инфекции най-малко 5 седмици. Ветеринарният лекарствен продукт може да бъде използван като част от терапевтична стратегия за борба с дерматит на алергията на бълхи (fad). За лечение на саркоптоза (sarcoptes scabiei). За лечение на инфекции с ухапвания от уши (otodectes cynotis). За лечение на демодикоза (demodex canis). Бълхи и кърлежи трябва да се прикрепят към гостоприемника и да започнат хранене, за да бъдат изложени на активното вещество.